Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chciałabym poznać męski punkt widzenia. Mam wysyp propozycji na aplikacjach randkowych, żeby przyjść do faceta na pierwsze spotkanie do domu. Albo kinomaniacy (na film), miłośnicy wina, posiedzieć pod kocem, bo zimno. Za każdym razem jak mówię, że nie interesuje mnie wymiana płynów ustrojowych z randomem i chciałabym się spotkać na neutralnym gruncie, nawet na spacerze, wyzywają mnie, że wcale nie chodzi o seks i jestem przewrażliwiona, a oni chcą
Chciałabym poznać męski punkt widzenia. Mam wysyp propozycji na aplikacjach randkowych, żeby przyjść do faceta na pierwsze spotkanie do domu. Albo kinomaniacy (na film), miłośnicy wina, posiedzieć pod kocem, bo zimno. Za każdym razem jak mówię, że nie interesuje mnie wymiana płynów ustrojowych z randomem i chciałabym się spotkać na neutralnym gruncie, nawet na spacerze, wyzywają mnie, że wcale nie chodzi o seks i jestem przewrażliwiona, a oni chcą
RedBudgie +5
Czytam sobie czasem tag #programista15k i od czasu do czasu pojawiają się narzekania, że ktoś pracuje jako programista i jest wypalony, że firmy powinny dawać lepsze warunki, że nie pasują wam Scrumy i bezsensowne spotkania itd. itp.
Jako, że sam jestem dopiero studentem informatyki i nie pracuję, to dam radę tym wszystkim narzekaczom: ZWOLNIJCIE SIĘ Z TEJ OKROPNEJ PRACY. Na wasze miejsce i za waszą pensję chętnie przyjdą i 3 osoby i
Jako, że sam jestem dopiero studentem informatyki i nie pracuję, to dam radę tym wszystkim narzekaczom: ZWOLNIJCIE SIĘ Z TEJ OKROPNEJ PRACY. Na wasze miejsce i za waszą pensję chętnie przyjdą i 3 osoby i
normik: "Przecież to nie ma znaczenia, że moja dziewczyna ruchała się z 10 innymi facetami przede mną. Dzięki temu jest bardziej doświadczona i sporo mogę się od niej nauczyć :)"
anon: "to dlaczego nie oświadczyłeś się prostytutce? Przecież one są jeszcze bardziej doświadczone i zdrowsze bo regularnie się badają i dbają o zdrowie żeby nie wypaść z rynku"
normik:
W ogóle jest mnóstwo betacuckow którzy są z prostytutkami, ona przyjmuje klientów w ich sypialni, a ten betacuck musi gdzies z domu wychodzić albo się w szafie chować XDDD
Nie da się niżej upaść XD
no i te bardziej przedsiębiorcze za zarobiony hajs zakładają własne biznesy
Anon:
anon: czy Ta twoja loszka pokazywała Ci badania na hiv?
normik:
Komentarz usunięty przez autora
ja się zastanawiam co z wami jest nie tak, że chcecie przechodzoną dziewczynę. Jakiś obcy facet wpychał Twojej dziewczynie język do gardła, spuszczał się na nią z 10x w tygodniu a wy mimo wszystko je bierzecie do związku. #!$%@? niżej się nie da upaść to tak jakbyś był dumny z mieszkania w piwnicy 4m^2
Największy mus na "czystość" kobiet mają największe prawiczki xD
największy wpływ na rozwój cywilizacji mają prawiczki i wierni faceci
są jeszcze takie, które mają chłopaka i sobie z nim uprawiają sex albo i nie są to tzw. kobiety normalne
Ciągle mówicie o tyn całym białorycerstwie, ale sami macie mentalność ośmioletnich dzieci XDD
aha i w młodym wieku musiała już dać dupy? XDDD
najpierw trzeba kogoś poznać zanim się będzie z nim chodziło #!$%@? co wy podchodzicie do obcej lochy, zagadujecie i jest waszą dziewczyną? najpierw koleżeństwo > przyjaźń > związek
gdzie ja tu o białorycerstwie piszę?
A co za problem być z kimś przyjacielem, poznać kogoś, później przekształcić to w związek, a potem po prostu się rozstać? I znowu mentalność ośmiolatka.
Nigdy nie byłeś w związku i nigdy nie będziesz z takim podejściem do życia i ludzi.
Zmienność tego świata, a co za tyn idzie, ludzi, jest jedyną jego stałą.
gdzie tu piszę o białorycerstwie?
przyjaciół się nie zostawia od tego zacznijmy. No chyba, że Ty przyjacielem nazywasz typa, z którym wypiłeś browara pod monopolowym to współczuję.
skoro ja