Wpis z mikrobloga

normik: "Przecież to nie ma znaczenia, że moja dziewczyna ruchała się z 10 innymi facetami przede mną. Dzięki temu jest bardziej doświadczona i sporo mogę się od niej nauczyć :)"

anon: "to dlaczego nie oświadczyłeś się prostytutce? Przecież one są jeszcze bardziej doświadczone i zdrowsze bo regularnie się badają i dbają o zdrowie żeby nie wypaść z rynku"

normik:
Pobierz c.....o - ! #tfwnogf #przegryw #niebieskiepaski #zwiazki #podrywajzwykopem 
normik: ...
źródło: comment_xYT9py7YzFkK5vubNpKB9GuuL55hWicj.jpg
  • 47
@b0lec:
ja się zastanawiam co z wami jest nie tak, że chcecie przechodzoną dziewczynę. Jakiś obcy facet wpychał Twojej dziewczynie język do gardła, spuszczał się na nią z 10x w tygodniu a wy mimo wszystko je bierzecie do związku. #!$%@? niżej się nie da upaść to tak jakbyś był dumny z mieszkania w piwnicy 4m^2
@mecenas_z_piaseczna:
aha i w młodym wieku musiała już dać dupy? XDDD

Co jeśli taka dziewczyna miała już faceta?

najpierw trzeba kogoś poznać zanim się będzie z nim chodziło #!$%@? co wy podchodzicie do obcej lochy, zagadujecie i jest waszą dziewczyną? najpierw koleżeństwo > przyjaźń > związek

Ciągle mówicie o tyn całym białorycerstwie, ale sami macie mentalność ośmioletnich dzieci XDD

gdzie ja tu o białorycerstwie piszę?
@czajniko Wy cały czas #!$%@? o tym białorycerstwie.

A co za problem być z kimś przyjacielem, poznać kogoś, później przekształcić to w związek, a potem po prostu się rozstać? I znowu mentalność ośmiolatka.

Nigdy nie byłeś w związku i nigdy nie będziesz z takim podejściem do życia i ludzi.

Zmienność tego świata, a co za tyn idzie, ludzi, jest jedyną jego stałą.
@mecenas_z_piaseczna:
gdzie tu piszę o białorycerstwie?

A co za problem być z kimś przyjacielem, poznać kogoś, później przekształcić to w związek, a potem po prostu się rozstać? I znowu mentalność ośmiolatka.

przyjaciół się nie zostawia od tego zacznijmy. No chyba, że Ty przyjacielem nazywasz typa, z którym wypiłeś browara pod monopolowym to współczuję.

Nigdy nie byłeś w związku i nigdy nie będziesz z takim podejściem do życia i ludzi.

skoro ja