Wpis z mikrobloga

@Wygryw_pospolity: na patelni to tylko dużą ilość parówek czy innych kiełbach, dwie czy trzy lepiej dać do gara i nalać mało wody. Budyń chyba też lepiej w garnku, bo do dna najwięcej przywiera, czyli na patelni się więcej marnuje.
  • Odpowiedz
@Wygryw_pospolity: ZDRADZE CI NAJWIEKSZA I NAJBARDZIEJ STRZEZONA TAJEMNICE KULINARNA NA SWIECIE:

NAWET JAK GARNEK JEST WYSOKI, TO NIE MUSISZ GO NAPELNIAC WODA DO KONCA, MOZESZ NALAC 5CM WODY I TEZ BEDZIE DOBRZE.
  • Odpowiedz
@Wygryw_pospolity: A JAK UZYJESZ MALEGO GARNKA I NALEJESZ WODY DO TEGO SAMEGO POZIOMU CO NALALES DO PATELNII TO OBJETOSC BEDZIE KILKUKROTNIE MNIEJSZa I SZYBCIEJ PODGRZEJE SIE WODA PRZEZ CO STRACISZ MNIEJ CZASU I ENERGII.

POZDRAWIAM
  • Odpowiedz