Aktywne Wpisy
robertx +1033
ŚWIADKOWIE JEHOWY NIKOGO NIE KRZYWDZĄ MORDO!!!!!!
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
Ciocia mojej żony leży i umiera w szpitalu. W poniedziałek miała wypadek samochodowy, jak każdy ŚJ miała przy sobie oświadczenie, że odmawia przyjęcia krwi nawet w obliczu zagrożenia życia. Taki dokument ma niestety moc prawną i lekarze są bezsilni.
Ma krwawienie wewnętrzne, hemoglobina leci na pysk (aktualnie poniżej 5!!!), jest podpięta do respiratora.
Nikt jej nie operuje bo w jej stanie bez możliwości podania krwi żadna
Wczoraj robilem leg press na suwnicy i martwy ciag. Przerwa prawie miesiac byla. Dzisiaj bola mnie tylko dwuglowe. Bardzo liczylem na czworki, a one nic. Co to moze oznaczac? Że zła technika to niemożliwe. Bardziej jakieś nierozciągnięcie? Osłabione mięśnie?
No niby nie jest to wyznacznik, ale ja zawsze dygam tak, by bolalo, bo wtedy mam psychiczne poczucie spelnienia i dobrego treningu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale w ogole jakos tak dziwnie, bo nawet nie mialem tego popularnego "walk after leg day" poczucia. Za to dwojki pompowalo.
Ledzwie w sumie tez niewzruszone, ale gora plecow w domsach lekkich jest.
db romain deadlift
good morningi
uginaniana dwugłowe obunóż/jednonóż
glute bridge/hip-thrust
glute ham raises
i tak dalej