Wpis z mikrobloga

Wczoraj było piwo z kumplem z #licbaza i chyba się na mnie obraził.

Zeszło na tematy #zwiazki, pytam jak tam się układa z jego #rozowypasek, jak tam w łóżku i w ogóle bo z mojej strony narazie #przegryw motzno. I okazało się, że Justyna nie ma potrzeb i w ogóle katoliczką jest, więc do ślubu to tylko trzymanie za rączkę a i to ostrożnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Mówię mu chłopie w co ty się pakujesz. Przecież ona chce cię po prostu usidlić, tym bardziej, że ona raczej modelką nie jest, zarabia 2k w #gownopraca, a ty sobie radzisz dużo lepiej. On mówi, że tak trzeba, że kobietę trzeba uszanować i ogóle i że ona taka miła i kochana. Ja stwierdziłem, że jak teraz nie ma seksu to i po ślubie go wiele nie będzie- tyle żeby zdążyła zaciążyć i ma cię garści i jeszcze #bolecnaboku się znajdzie.

Spojrzał na mnie znacząco i akurat zadzwoniła Justyna bo "martwi się" gdzie jej misiaczek jest tyle czasu (godzina minęła może w knajpie).( ͡º ͜ʖ͡º)

Panowie czemu sobie to robicie? ¯\_(ツ)_/¯

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #slubodpierwszegowejrzenia #slub
  • 24
że jak teraz nie ma seksu to i po ślubie go wiele nie będzie- tyle żeby zdążyła zaciążyć i ma cię garści i jeszcze

@Bez_sens-1: bzdura.
Laska trzyma się konkretnych wartosci. Jeżeli jemu to nie przeszkadza, to Tobie nic do tego.
Seks nie jest podstawą zwiazku.
Jasne, jest bardzo ważny, ale na nim samym dobrej i wartościowej relacji nie stworzysz

Zas taka już majac, możesz też wspolmie rozwijać umiejętności łóżkowe.
Slepe