Wpis z mikrobloga

@BrakPomysluNaNick a wisi mi ten grubas, nie ogladam tylko czytam komenty i sledze urywki jak tu ktos wrzuci czasami.

Raczej chodzi o to ze bnt wrzuca pokazuje cos fajnego nie żebra o hajs nie robi ludzi w uja, tak reklamuje firmy, produkty ale to jak sie traktuje z nimi jak ze swoimi ziomkami np. ten gregor od lin to jest najlepsza współpraca i reklama jaką można na yt robic w normalny
  • Odpowiedz
  • 1
@GrzegorzJestem: bnt współpracuje też z ludźmi których nie zna i nie są jego ziomkami, ale co mi się podoba to mówi o reklamie otwarcie i często reklamuje produkty w sposób natarczywy. Niby nie jest to dobre jak się weźmie politykę marketingowców ale u bnt wiadomo że to reklama od razu. Ma to swoje atuty. Np jak zaczyna wideo i mówi że 'ppdlaczam zajebisty sprzęt firmy lamax' to od razu wiadomo
  • Odpowiedz
@GrzegorzJestem: Jak Komody nie oglądam od prawie roku (śledzę tylko ten tag, bo mega śmieszny jest) tak z BNT jestem na bieżąco od bardzo dawna i... przejadł mi się. Montaż na początku był dla mnie mega odjechany, po czasie zauważyłem że w sumie jakość nie powala, często obraz się trzęsie, vlogi są strasznie powtarzalne. O ile wejście na komin, czy inny hotel mnie intrygowało - teraz czuję że tego za
  • Odpowiedz
@sbwojtczak: nno on zrobił już takie rzeczy, że naprawdę ciężko przy nie za duzym budżecie coślepszego zrobić.
Mysle ze banot sie rozwinie i będzie jeszcze lepiej, tak każdy się zmienia bnt też ale moim zdaniem i tak nadal jest u mnie numerem jedne z polskiego yt którego oglądam wszystko
  • Odpowiedz