Wpis z mikrobloga

Odnośnie wpisu, który otrzymał ponad 1700 plusów XD.
Po pierwsze nie wiadomo czy to jest opka
Po drugie nawet, jeżeli to ona nie wiadomo czy może przypadkiem nie wyglądała tak cały czas ¯\_(ツ)_/¯
Po trzecie żadnych szczegółów na temat tego ile kcal jadła, co trenowała, jak często etc., tylko, ze sciany sobie przemalowala
Po czwarte, jeżeli chcecie przepisy to macie na yt polskie kanały takie jak: policzona szama, sylwetka od kuchni, marcin ce, zagramaniczny moze byc np reddit/r/healthyfood.
Zrozumcie też jedną najważniejszą rzecz. Choćbyście jedli w 100% zdrowe jedzenie, ale jedli go za dużo to nie schudniecie. Jak chcecie schudnąć to zacznijcie liczyć kcal.
Dla tłuków: łapcie mistrza testo, prościej się już tego nie da powiedzieć
#mikrokoksy #dieta #jedzenie #mikrokoksy #mirkokoksy #zdrowie #redukcja #chudnijzwykopem #silownia #testoviron
C.....u - Odnośnie wpisu, który otrzymał ponad 1700 plusów XD.
Po pierwsze nie wiado...
  • 40
  • Odpowiedz
@PrawyKuba: kurla, jestem padniety i srednio ogarniam, wlasnie podalem polskie kanaly, gdzie jest multum przepisow. Jestem przekonany, ze typiara nie wrzuci nic odkrywczego, tylko cos co zna ogrom ludzi
  • Odpowiedz
@ChoNoTu: To się sam doedukuj cymabale. Taki testo to się śmieje i pluje na takich sebków jak ty.
Ona jest chora na tarczyce stąd trudno jej schudnąć. Wystarczy, że #!$%@? coś lekko za dużo i tyje jak świnia.
Dla niej kalkulator kaloryczny nie istnieje. Bo ona musi jeść jeszcze mniej i brać leki, bo inaczej jej tarczyca #!$%@? cały organizm. Jak ja pluje na takich jak ty, co myślą że
  • Odpowiedz
@stillhet: jprdl, nie czytalem komentarzy pod tamtym wpisem, wiec skad moglem wiedziec xD. Poza tym o chorobach autoimmumologicznych sie duzo naczytalem i rozmawialem z paroma reumatologami, bo sam mam podejrzenie jednej z takich chorob, wiec bycz plis xd
@duuudaa2: xd
  • Odpowiedz