Aktywne Wpisy
xeacaex +558
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +46
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
No k---a, od 8 do 16 w pracy, wracam do domu jem obiad i jestem już padnięty.
Trochę pooglądałem TV i zaraz noc i muszę iść spać.
I tak dzień w dzień będzie.
Przecież tak się nie da funkcjonować.
Już wiem, że długo tak nie wytrzymam.
Praca to jednak najbardziej prymitywna forma spędzania wolnego czasu.
Ehhhh k---a.
#przegryw #stulejacontent
@Armityle: Będziesz żył od wolnego do wolnego, a jak przyjdzie wolne, to będziesz robił to samo co po pracy tylko, że więcej. Dojdziesz do wniosku, że nie wiesz na co czekałeś, bo wolne zasysa, ale i tak będziesz czekał. #truestory
Komentarz usunięty przez autora
@Hawthorne
Mam własny warsztat i robię ludziom różne rzeczy :P tak to najprościej można nazwać. Ja to nazywam rzeźba użytkowa a działam w kamieniu, stali i drewnie. Meble industrialne, drewniane meble piaskowane, różne rzeczy z kamienia. Ciężko to określić jednym zdaniem :P
@MangoMangoMango: oswiece cię: ludzie mają różne organizmy które różnie reagują na te same sytuacje.