Aktywne Wpisy

jedz_se +1677
16.06.2025 zostałem zaatakowany na klatce schodowej własnego domu przez syna współwłaścicielki nieruchomości. Jest to przestępca skazany prawomocnym wyrokiem z maja 2024 roku za groźby karalne (groził, że mnie zabije) oraz uszkodzenie ciała powyżej 14 dni (wyłamanie palca z uszkodzeniem ścięgna) odbywający obecnie karę w zawieszeniu. Przestępca, Paweł Łakomy, zepchnął mnie ze schodów, po czym zaczął okładać pięściami, krzycząc 'zabiję Cię). Z trudem wyrwałem się, wzywając pomocy na ulicy uciekłem do swojego mieszkania
źródło: wyrok
Pobierz

FajnyTypek +520
Biedna p--------a piechota
#limanowa
#limanowa
źródło: f08bdaa0897d4046d90acdaeb174d6421c7028550d3964cdc43d025fc849e542,w800
Pobierz

#46DevRSS.com - zbiór popularnych blogów związanych z programowaniem.Zapisz się na mirkoListę, aby otrzymywać powiadomienia.
Posty publikowane z tagiem #devrss są zbiorem wpisów z aktualnego tygodnia.
Polub również naszego Facebooka, gdzie znajdziesz wybrane wpisy oraz aktualne informacje na temat rozwoju projektu!
[general]
- Polecane kanały programistyczne na YouTube by devrss
- Jak zostać testerem oprogramowania bez doświadczenia w IT. Praktyczne sugestie by justjoin
- Własny startup daje najwięcej satysfakcji — Jakub Wieczorek (Selesto) by justjoin
- Po co mi logi? Przecież wszystko na develu działa by justjoin
- Pięć prostych kroków do poprawy dostępności aplikacji by justjoin
- Dziwne losy PHP, JS i BASIC by justjoin
- Czy programowanie musi stać się Twoją pasją, jeśli chcesz zmienić branżę by wakeupandcode
- Jak Grupa Pracuj stworzyła w C++ aplikację mobilną dla tysięcy użytkowników by devstyle
- Migracja danych - plug & play? by bulldogjob
- Open Source? A komu to potrzebne? by poznajprogramowanie
[frontend]
- Parostatkiem w piękny… re.js? meet.js special w Białymstoku by devstyle
- Kwacze jak kaczka… – typy proste w JavaScript by comandeer
- CSS: pseudoelementy by bulldogjob
[more]
- Elm. Poznaj podstawy i architekturę tego funkcyjnego języka by justjoin
Więcej ciekawych artykułów znajdziesz na stronie DevRSS.com
#programowanie #frontend #javascript #ruby #rubyonrails #java #python #php #csharp #dotnet #js #podcast #security #bezpieczenstwo #webdev #programista15k #hacking #informatyka
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen