Wpis z mikrobloga

@MrMate: Ciekawe kiedy sportowa wersja grupowego striptizu dla dzieci?

Ta rura ma tak jednoznacznie kur**skie konotacje, że bardziej się nie da. To sport dla dziwek. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
Ale p---------e. Taniec na rurze zawsze był z jednym kojarzony. Zawsze k---a. Nagle ktoś zaczął w Polsce używać angielskiego zwrotu i nagle hurr durr sport k---a, olimpiada k---a. Upadek obyczajów i tyle. Mnie by chyba do końca musiało p---------c żeby dziecko na cos takiego wysłać.

Ps. Kluby go-go spoko xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Regis_II lecz się. Serio. Ja rozumiem, że tylko jedno Ci na myśli ale wrz się uspokój.

Liczę że dodadzą ten sport do olimpiady by d--a wszystkim pękła.
  • Odpowiedz
powiedział gość który chce być ponoć lepszy, gdzie ta twoja pokora, do której tak dążysz panie dorosły

@presiu: No cóż, pokora pokorą, a robienie z dziewczynek prostytutek to druga sprawa. W takiej sytuacji się nie dyskutuje, tylko nazywa rzeczy po imieniu. To jest oburzające i budzi obrzydzenie każdego myślącego człowieka.

Pomijając już fakt, ze ten.pseudo. "sport" jest idiotyczny.
  • Odpowiedz
Mamy dziwne czasy, wchodzę na Facebooka i widzę co jakiś czas d------i z 10 koleżanek bo uczą się tańczyć i oczywiście FB zdawałoby fotkami ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@owl_stretching_time: ale gnije
- dziwki kręcą dupą i p---ą w klubach że striptizem
- ty Kasia w sumie fajne to, ale nie chcemy być kojarzone z k-----i...
- o już wiem, nazwijmy to POLE DANCE i wyforsujmy jako SPORT
- ty to masz głowę Kasia
- @Czesterek: KWIII KWIII POLE DANCE TO NIE TO SAMO CO E-------Y TANIEC NA RURCE TO BĘDZIE
  • Odpowiedz