Aktywne Wpisy
belfegorrrr +530
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +96
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
A :
Wyciskanie sztangi leżąc (płaska/skos ) RPT 5/6/8/8
OHP 3x5-7
Przysiad 3x5-7
Bok barku 3x 8-12
Dipy 3x4-12
Łydka 3x 8-12*
B:
MC RPT 5/6/8/8
Wiosłowanie 3x5-7
Podciąganie 3x4-12
Tył barku 3x8-12
Biceps 3x8-12
Brzuch 3s 8-14
#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #fbw #tomekgrzymski
no problem jest taki, że żeby ogarnąć co znaczą te skróty to bym musiał poświęcić 3 dni na ogarnięcie 48 różnych dyskusji i doszedłbym pewnie do wniosku, że wszystkie c-----e, bo o czymkolwiek się czyta w internecie to połowa komentarzy będzie że c-----e, a druga połowa że spoko xD to
Większość początkujących to młodzi ludzie. Większość młodych ludzi studiuje. Jeśli student nie potrafi czytać ze zrozumieniem, to krzyż mu na drogę.
Pierwszy rok?
Nawet mnie rozbawiłeś.