@Ballabird: Napisz jej, że dlatego nikt jej nie chce. I że ma wymagania w kosmos, a sama ma do zaoferowania tylko cycki i #!$%@?. I że jak tak dalej pójdzie to będzie musiała dać dupy komukolwiek, bo nikt jej nie będzie chciał, jeśli potrafi tylko wymagać, a nie potrafi doceniać.
@Ballabird: no o ile ten początek był spoko, bo zabawny, a laska troche kij w dupie to ciągnąć tak dalej bez sensu, bo żart za bardzo przeciągany przestaje być zabawny
@Ballabird wszystko z Tobą w porządku. Lepsze to niż nudne chłopaki z tindera. To ona połknęła kij od szczoty i szuka kogoś równie sztywnego co ona, żeby wspólnie nie mieć nic do powiedzenia. Ja bym sie uśmiechnęła po takich wiadomościach. ( ͡º͜ʖ͡º)W końcu trafisz na swoją śmieszkę!
niedługo wracam do #pracbaza jak wygląda sytuacja z #ppk ? warto czy nie warto? raczej nie planuje trzymać tam kasy do 60+ bardziej wypłacać raz w roku ewentualnie jakiś dłuższy okres czasu na jakiś większy wydatek
Komentarz usunięty przez autora
Wygląda, jakbyś gadał z botem.
I że ma wymagania w kosmos, a sama ma do zaoferowania tylko cycki i #!$%@?.
I że jak tak dalej pójdzie to będzie musiała dać dupy komukolwiek, bo nikt jej nie będzie chciał, jeśli potrafi tylko wymagać, a nie potrafi doceniać.
Prooooszę (。◕‿‿◕。)
@Psylon: i większym IQ bo ona na pewno nie zaczaiła że on sobie jaja robi
typowa locha typu "skacz wokoł mnie ja ci dam cipe"
@cienkamateria Serio to z kotem było smieszne?