Wpis z mikrobloga

W sobotę mamy z żoną rocznicę ślubu i z racji tego jak co roku ją gdzieś zabieram (romantyczna kolacja, rejs po jeziorach mazurskich itp.) Niestety już kończą mi się pomysły ale mam pewien plan by ją zaskoczyć.Jak myślicie powiedzieć jej, że jedziemy w niedzielę na dni otwarte dealera traktorów Deutz-a? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rolnictwo #zwiazki #heheszki
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@merciless85: zabierasz gdzieś swoją różową co roku na rocznicę ślubu... czyli to bardziej JEJ rocznica, niż Twoja, bo jak rozumiem, ona na rocznicę ślubu po prostu ma ładnie wyglądać i pachnieć, ale sama nic robić nie musi. Czyżbyś miał różową księżniczkę za żonę? Co ona robi dla Ciebie w takim razie?
  • Odpowiedz
@merciless85: to skoro nie jest księżniczką, to dlaczego ona nie zabiera Ciebie w jakieś fajne miejsce - powiedzmy co dwa lata - na rocznicę ślubu? Pytam serio, bez żadnego sarkazmu. Nie jestem żonaty, ale chciałbym wiedziec jak to działa.
  • Odpowiedz
@ziuaxa: jesli dla Ciebie takie dziwne jest to, ze w zwiazku nie patrzy sie na wszystko "ja zrobilem to to Ty musisz zrobic to-cos za cos" to długo jeszcze nie bedziesz zonaty :)
  • Odpowiedz
  • 4
@Jaqodka moja droga, wyobraź sobie, że żaden z moich związków nie był na zasadzie "coś za coś". ;) niepotrzebnie wylewasz jad ze dwóch różowych gruczołów zgadując jakim jestem człowiekiem i jak podchodzę do płci przeciwnej. Gdybyśmy siedzieli obok siebie, w kawiarni, też byłabyś taka niemiła? Szczerze wątpię. Piszesz to tylko dlatego, że oddziela nas klawiatura i monitory.
  • Odpowiedz
jesli dla Ciebie takie dziwne jest to, ze w zwiazku nie patrzy sie na wszystko "ja zrobilem to to Ty musisz zrobic to-cos za cos" to długo jeszcze nie bedziesz zonaty :)

@Jaqodka: No chyba, że chodzi o obowiązki domowe, to już trzeba pół na pół, bo równość XD
  • Odpowiedz