#sieci #siecikomputerowe Witam. 1. Jaki router bezprzewodowy do internetu radiowego. Jakiś taki w dość ekonomicznej cenie. 2.Jaki adapter WIFI do dekodera NC+ ? Ogólnie potrzebuję zrobić sieć bezprzewodową która pozwoli połączyć mi dwa dekodery w mulitiroomie.
@Drail: eee co ty gadasz. zainstalowałem tego setki i sytuacje, o których mówisz zdarzają się niezwykle rzadko. za to proponowany przez ciebie 740 to był szmec, który z czasem umierał. nie wspominając o tym, że już od dawna nie jest w sprzedaży.
Oświadczenie babki która nadzorowała loterię - czyli wychodzi na to że wszystko było legalne i co najlepsze zatwierdzone przez urząd skarbowy. A teraz policja nagle stwierdza że była nielegalna i robią akcję jakby aresztowali pablo escobara
Witam.
1. Jaki router bezprzewodowy do internetu radiowego. Jakiś taki w dość ekonomicznej cenie.
2.Jaki adapter WIFI do dekodera NC+ ?
Ogólnie potrzebuję zrobić sieć bezprzewodową która pozwoli połączyć mi dwa dekodery w mulitiroomie.
@Drail: Stare g---o, który od lat jest już EOL
@polac: Bierz w ciemno TL-WR841N
za to proponowany przez ciebie 740 to był szmec, który z czasem umierał. nie wspominając o tym, że już od dawna nie jest w sprzedaży.