Aktywne Wpisy
jmuhha +17
Też zgadzacie się ze mną, że żenić warto się z jedynakiem bo on przejmuje majątek swoich rodziców a faceci mający rodzeństwo są z automatu biedniejsi i walczą o zasoby z rodzeństwem, które mogliby przeznaczyć np na żonę?
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
#pytanie #zwiazki #rozowepaski #tinder
waszym zdaniem
- lepszy jedynak 63.2% (336)
- lepiej być sama niż bez jedynaka 36.8% (196)
Vamyss +135
W pracy kurła a gdzie.
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Czekamy o 6 rano na klatce schodowej na strażaków aby użyli swojego kluczyka i otwarli nam mieszkanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
Potem z kobietą nie mógł się dogadać czy może kupić to auto czy nie.. po jezdzie testowej stwierdził że coś stuka choć nic takiego nie miało miejsca.
To on daje 8500 i bierze a ja mówię 8800 i albo bierze za tyle albo kończymy spotkanie bo szkoda czasu.
Ale szwagier mówi że 8500 to max za to.
Mówię szwagra tu nie ma nie widzi tego auta, a po za tym to nie szwagier kupuje auto tylko wy.
Ostatecznie wyszło na to że chłop liczył na to że kupi to auto za 8500 i tylko tyle miał przy sobie gotówki xD #!$%@? nie rozumiem co ci ludzie mają we łbach - jadą 400km po auto na które ich nie stać. No ale tak to jest jak się janusz naogląda tvn turbo, udaje że coś wie i posiłkuje się szwagrem dając posłuchać silnik przez telefon xD
#janusze #szwagier #motoryzacja #januszebiznesu #beka #typowypolak
Komentarz usunięty przez autora
Mnie kiedyś mówili, że ówczesny samochód sprzedam za 4k a powinienem zrobić loda, jak sprzedam komuś za 5k. Wystawiłem za 14, sprzedałem za 11k i #!$%@? z poradami :)
Przy czym różnica w wycenia brała się stąd, że sporo rzeczy było do roboty, niby "igły" z allegro z tego rocznika, marki i modelu chodziły po 20k.
@drzewkonieszczescia: jak ktoś chce taki samochód to nie dzwoni po najtańszy dostępny na otomoto, tylko zaczyna od drugiej strony. Jednak większość zaczyna od dupy strony mając wymagania jak z te najdroższe i jak tylko coś napiszesz to od razu auto jest
@LudwikXIV: a byś zmienił cenę na tani to zaczynają dzwonić drudzy idioci i się pytają dlaczego taki tani xD autentycznie XD