Wpis z mikrobloga

@Nutaharion: nie zdrapuję ale myyyyyyyyyyyyyk i leci plusik za dobry kontent :)
PS. kiedyś może zagram w oparciu o Twój poradnik. Ale zawsze szkoda mi pieniędzy xD
  • Odpowiedz
@LesnyDrwal: Jak masz ochotę na większe ilości starego "Lotka" to warto napisać maila do oddziału z prośbą o listę kolektur z dostępną tą zdrapką. Przy odrobinie szczęście może gdzieś tam w okolicy masz jakąś kolekturę z prawie całą paczką :P
  • Odpowiedz
@Nutaharion: a jak napisac do oddziału z prośbą o podesłanie informacji o dostępności konkretnej zdrapki w jakimś mieście? Pisałam przez stronę główną lotka->kontakt->w kategorii pytania wybrałam chyba "kolektury" i napisałam prośbę o podesłanie informacji o dostępności jakiejśtam zdrapki w moim mieście. Niestety nie dostałam odpowiedzi...
  • Odpowiedz
@Nutaharion: no własnie na tej stronie nie ma jakiejś możliwości wybrania oddziału. Napisałam o jakie miasto mi chodzi (Wołomin pod Warszawą). Pewnie trafiło gdzieś na jakąś ogólna skrzynkę. Nie wiem co mam napisać, żeby trafiło to do odpowiedniej osoby/działu. Stąd moje pytanie - w jaki sposób Ty otrzymujesz takie informacje.
  • Odpowiedz
@catleen: jeżeli chodzi o oddział Warszawski to polecam pisać bezpośrednio na tego maila: Kordian.Zielinski@totalizator.pl
Daj znać czy udało się uzyskać odpowiedź. Panu Kordianowi może to zająć z 2 dni.
  • Odpowiedz
@Nutaharion: ślicznie dziękuję za kontakt. Na razie nie potrzebuję, bo moje pytanie dotyczyło zdrapki, która już się zakończyła (szczęśliwe linie 412). Następnym razem pozwolę sobie skorzystać z podanego maila.
  • Odpowiedz
@Billybob: hej, nie mam informacji na temat tej zdrapki dla żadnego regionu. Najlepiej będzie jeżeli napiszesz maila na ten adres: Kordian.Zielinski@totalizator.pl z prośbą o listę kolektur posiadających tę zdrapkę w Płocku lub na całym Mazowszu jeżeli zamierzasz szukać jej większe ilości :)
  • Odpowiedz