@WielebnaMaciorka: no tak było, ogólnie pamiętam, że były plansze, przez które można było "przelatywać" bez końca, aż do ulowania się na jakiejś półce :). W 95 miałem już PC'ta i Atari poszło na szafę, ale w sumie nadal mam swoją Atarynę :).
@Neurohaox: Panie imbecylu, napisałem tak ponieważ ta gra nadzwyczaj mnie się nie podoba i nie rozumiem jak ktoś mógł w tego typu gry grać i jaki Pan imbecyl ma z tym problem to proszę...
@Student_AWAS: U mnie jeszcze była Amiga 600, a w tamtych czasach było sporo platformówek.
A co do "przelatywania" przez poziomy to królem będzie Jet Set Willy, a dokładnie wersja z Atari 800XL. Bug na bugu, skoki co do piksela i co najciekawsze - gra niemożliwa do ukończenia. Zresztą kilkanaście lat później z ciekawości odpaliłem tę grę i zdecydowanie to nie jest na moje nerwy, aczkolwiek muzyczka jest przednia :>
@WielebnaMaciorka: xD obudziłeś koszmary xD. Pamiętałem to, ale pamiętam, że było właśnie zrąbane na maxa.
Ogólnie ja dużo ciąłem własnie w Preliminary Monty, Road Race, Blue Max i jeszcze parę innych ;-) Druid, Robo, River Raid... było grane. Jak przeszedłem na PC'ta to oczywiście opad szczęki, bo miałem wtedy 486 :>.
@Student_AWAS: Wygooglałem i myślałem że to rickroll ;)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_5yCcqZrWxC9PPLiQPdRuweLGI1va9zUS.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A co do "przelatywania" przez poziomy to królem będzie Jet Set Willy, a dokładnie wersja z Atari 800XL. Bug na bugu, skoki co do piksela i co najciekawsze - gra niemożliwa do ukończenia. Zresztą kilkanaście lat później z ciekawości odpaliłem tę grę i zdecydowanie to nie jest na moje nerwy, aczkolwiek muzyczka jest przednia :>
@WielebnaMaciorka: xD obudziłeś koszmary xD. Pamiętałem to, ale pamiętam, że było właśnie zrąbane na maxa.
Ogólnie ja dużo ciąłem własnie w Preliminary Monty, Road Race, Blue Max i jeszcze parę innych ;-) Druid, Robo, River Raid... było grane. Jak przeszedłem na PC'ta to oczywiście opad szczęki, bo miałem wtedy 486 :>.