Aktywne Wpisy
poorepsilon +66
W czwartej klasie podstawówki zdałam sobie sprawę, że się umiera. Że ten mityczny koniec, który dosięga każdego dosięgnie i mnie i że to serio będzie koniec.
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
Bunch +79
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#wojskopolskie #wojsko #militaria #militaryboners #samoloty #aircraftboners #lotnictwo #paskigrozy #humorobrazkowy #heheszki #bekazpisu #radom
Komentarz usunięty przez moderatora
@puszkapandory: Twoja manipulacja polega tym, że insynuujesz, że wybranie czegokolwiek w przetargu jest zawsze lepsze niż rezygnacja. Na pewno dla producenta, tylko niekoniecznie dla nas.
Nie wątpię też że producent
#polskawruinie czy tam #drugagrecja mocno, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zabawne jak plebsowi łatwo miesza się w głowach... Orwell się w grobie ze śmiechu tarza.
@MiKeyCo: Czy takie powtarzanie ma wzmocnić przekaz czy po prostu utwierdzasz siebie w swoich opiniach?
Nie wybranie czegokolwiek, tylko tego co
Co jest nie tak w tym pasku?
@Outline: Polecam tego użytkownika, ale informacje obalające doniesienia o "awaryjności" Caracali pojawiły się od razu z tymi doniesieniami (taki już poziom dziennikarstwa w Polsce).
https://www.wykop.pl/link/4487675/#comment-57787367
Zaś o stanie samych F-16 nie będę się wypowiadał, bo nie mogę.
Już do mnie nie pisz trollu.
Widzę, że antypisowcy powtarzają argumenty lobbystów byle dopiec PiS-owi.