Aktywne Wpisy
poorepsilon +76
W czwartej klasie podstawówki zdałam sobie sprawę, że się umiera. Że ten mityczny koniec, który dosięga każdego dosięgnie i mnie i że to serio będzie koniec.
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
Bunch +112
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#wojskopolskie #wojsko #militaria #militaryboners #samoloty #aircraftboners #lotnictwo #paskigrozy #humorobrazkowy #heheszki #bekazpisu #radom
1. Nie będziemy latać do Mali, więc ich zalety akurat na tej misji są średnim argumentem, który miałby przeważyć inne.
2. Nie, to był problem z kosztami a nie logistyką. Media cytowały wprost słowa francuskiej minister obrony Florence Parly, że to problem finansowy. Mówiła o dużym wzroście kosztów, bodajże dwukrotnym na przestrzeni raptem kilku lat.
3. Jeśli Francuzów nie stać na utrzymanie Caracali i oficjalnie na to utyskują,
Wszystkie armie NATO mają swoje odpowiedniki WOT. No, ale przecież dowódcy sił zbrojnych kilkudziesięciu państw sojuszu gówno wiedzą. Nie to co szesnastoletni ekspert z wypoku. (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Hubertosik:
i ten stan F-16 się nagle tak pogorszył w ciągu 3 lat, tak?
Pisanie z tobą oraz tym drugim to jak opedzanie się od muszek owocówek. Piszecie bzdury pogonieni ciągle wracacie:)
Komentarz usunięty przez autora
Ale skąd ty możesz o tym wiedzieć?
Że niby jeśli żołnierze są na coś #!$%@? to najlepiej ich #!$%@?ć albo nie okazywać szacunku jeszcze bardziej? Sroga logika, Sebastianie.
Na temat się wypowiadać nie potrafisz, ale za to świetnie ci wychodzą prostackie docinki. Super dyskusja, bulwo.
@jejfan1: To po co męczysz klawiaturę na docinki, jeśli na argumenty merytoryczne ci jej szkoda? Super logika, bulwo. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@
@Hubertosik:
#!$%@?, ekspert taktyki i strategii... po #!$%@? wogóle wojska londowe jak ich odrazu rozjebiom atomuwkom!!1 xDDD