Aktywne Wpisy
poorepsilon +66
W czwartej klasie podstawówki zdałam sobie sprawę, że się umiera. Że ten mityczny koniec, który dosięga każdego dosięgnie i mnie i że to serio będzie koniec.
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
Głupia odpowiedź mojego taty wywołała we mnie traumę i od tego czasu przez kilka miesięcy codziennie miałam ataki paniki. Gdy tylko przypomniało mi się, że muszę kiedyś umrzeć zaczynałam krzyczeć, płakać, trząść się i bić. Chcialam poczuć cokolwiek, poczuć, że jeszcze żyje.
Zbiegło się to z
Bunch +79
Ile jeszcze typ bez wyroku ma siedzieć w więzieniu za to, że patusy taranujące drogę chciały go pobić i odjechał? Wiecie, że ta sprawa NADAL jest niezamknięta?
#pytanie
#pytanie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#wojskopolskie #wojsko #militaria #militaryboners #samoloty #aircraftboners #lotnictwo #paskigrozy #humorobrazkowy #heheszki #bekazpisu #radom
@Grubas: I to właśnie uważam za skutek pedagogiki małości, kompleksów, wstydu, zaprzaństwa. Przyznałeś, że ma sens... ale jednak masz opory i nie chcesz tego traktować jako rzeczywistość.
Tak samo jak ludzie przyzwyczajeni do wizji świata geocentrycznego mieli wielki opór mentalny przed akceptacją heliocentryzmu. Albo do dziś mamy opór mentalny przed akceptacją albo chociaż zrozumieniem świata wielowymiarowego i czaso-przestrzeni.
Nie mam
@Grubas: Prócz przypadków klinicznych to chyba każdy uważa swoją opinię za lepszą. Bo jest wynikiem jego systemu logicznego i jego systemu wartości. Ty uważasz swoją za lepszą (cokolwiek to oznacza), ja - swoją (cokolwiek to oznacza).
@MiKeyCo: masz racje, ale mam wrażenie, że wykiełkuje nie do końca to czego się spodziewasz. Przynajmniej tak było w moim przypadku :)
@patatier: Kłamiesz, przeinaczasz, żeby pasowało do przyjętej z góry tezy. Wspomniałem o poprzedniej władzy w jednym komentarzu, w drugim rozwinąłem... i tyle.
Super standardy: w tym wątku albo gupie heheszki albo prostackie wycieczki albo fałszowanie faktów.
Scenariusz sanacyjnego życia w bajce trwa w najlepsze.
A obelgi to sobie daruj bo chyba stać Cię na więcej niż obrażanie, czyż nie?
@patatier: Nie imputuj mi niczego, bo to bardzo prostacki zabieg. Jeśli mnie obrazisz zostaniesz obrażony. Tej prostej zależności nie zauważyłeś?!
Na durr durr stada trolli prostacko znieważają i pomawiają a potem kolejni czepiają się, że śmiałem odpowiedzieć w tonie dokładnie takim samym jaki był używany do mnie. Logika i jednolite standardy mocno.
@patatier: Skończ te prostackie docinki. Świadczą tylko o tobie.
@patatier: To chyba nie umiesz czytać albo kolejny raz manipulujesz. Bo nigdzie nie robiłem z siebie ofiary. Bo mam w nosie idiotów, którzy znieważają, ale nie dam sobie przypisywać winy za pyskówki przez nich wywołane. Najpierw jedni idioci jako pierwsi znieważają, odpowiadam tak samo, żeby poczuli ciężar takiego zachowania... a potem kolejni idioci się czepiają mnie i mnie to
Czy w przypadku konfliktu zbrojnego armie rywalizują na siłę ognia czy na dumę? Na liczbę operacyjnych czołgów i samolotów czy na dumę pilotów? Co się stanie gdy polska, dumna armia zostanie najechana na armię bardziej dumną? Czy ja, jako obywatel mający czuć się we własnym kraju bezpiecznie w tych
@patatier: Wskaż trollu choć jedno swoje zdanie odnoszące się do OP. I dopiero wtedy pouczaj. Jeśli nie wskażesz to won do nory.