Aktywne Wpisy
w3exe +1549
#tvpis oni nie są normalni. Witamy na Białorusi
Norbercikk +74
Przed Państwem Idol niektórych Wykopowiczów i przedstawiciel najprawdopodobniej kilku milionów osób.
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazpisu
#poznan #lgbt #neuropa
@absztyfikantka: Tak, jestem przekonany. Wyjdzie dla nich taniej i bez kontrowersji
@YoshiTurboMaster: Żyjemy w wolnym kraju, każdy ma prawo do marszów publicznych, jeżeli je zarejestruje. Na tym polega demokracja #pdk
Co do sensu takiego marszu, no to hetero nie są dyskryminowani i mogę brać ślub z osobą, którą kochają. Hetero też mogą bez problemu iść za rękę na mieście, mogą się
Ja #!$%@? jaki idiota xd
Gosc mu tłumaczy bezsens jego postulatów i brak wspólnych czynników to ten zamist przyznać rację dalej idzie w zaparte i ośmiesza sie publicznie xd
Daj jeden racjonalny argument po co oznaczac kluby hetero skoro większość to hetero i domyślnie kazdy klub jest hetero?
To nie ma sensu xd
- Pacz Jędruś, hehe, pe.ły się w dupy walą, hehehe
- No, hehehe
@YoshiTurboMaster: Ale z kim mam ustalać wspólną wersję? Nie mam 60 groszy za wpis, jak niektórzy na tym portalu.
Homoseksualiści mogą adoptować dzieci
@johny-kalesonny: I piątka. Nie chcę dyskutować o sensie takiego pomysłu. Wystarczy, że by to nikomu nie przeszkadzało. Na tym polega tolerancja. Niestety tacy ludzie jak @Kyrtap575 psują Wam wizerunek. Wyzwiska i atakami daleko się nie dojdzie.