Wpis z mikrobloga

myślisz, że wolą zapłacić niż wziąć udział w warsztatach?

@absztyfikantka: Tak, jestem przekonany. Wyjdzie dla nich taniej i bez kontrowersji

@YoshiTurboMaster: Żyjemy w wolnym kraju, każdy ma prawo do marszów publicznych, jeżeli je zarejestruje. Na tym polega demokracja #pdk

Co do sensu takiego marszu, no to hetero nie są dyskryminowani i mogę brać ślub z osobą, którą kochają. Hetero też mogą bez problemu iść za rękę na mieście, mogą się
@johny-kalesonny: Weźcie ustalcie jakoś wspólna wersję bo się gubię. Ostatnio mi gość tłumaczył, że homo małżeństwa mogą być bo tacy ludzie i tak mogą adoptować dzieci. Teraz Ty mówisz, że jednak nie mogą. No i pięknie. Z marszami uważam tak samo jak Ty. A co z klubami? Będą ok?
@Galvay: Oczywiście ale chodzi mi to, że klub homo często są oznaczone flagami jako stworzone głownie dla homo. Jestem ciekaw jak ludzie homoseksualni odniosa się do tego, że zaczną powstawać kluby nastawione głowie na hetero i będą oznaczone specjalnym znakiem gdzie oczywiście homo też są mile widziani.
@YoshiTurboMaster no ale to co piszesz nie ma sensu :p po co oznaczać osobno coś co jest powszechne? To trochę tak jakby specjalnie oznaczać miejsca parkingowe które nie są dostosowane/zarezerwowane dla inwalidów. No można, ale po jaki #!$%@? skoro domyślnie wiadomo że te oznaczone są dla nich, a nieoznaczone nie? Jest potrzeba żeby widzieć który z klubów jest inny, a nie który nie jest inny.
Weźcie ustalcie jakoś wspólna wersję bo się gubię. Ostatnio mi gość tłumaczył, że homo małżeństwa mogą być bo tacy ludzie i tak mogą adoptować dzieci. Teraz Ty mówisz, że jednak nie mogą. No i pięknie. Z marszami uważam tak samo jak Ty. A co z klubami? Będą ok?

@YoshiTurboMaster: Ale z kim mam ustalać wspólną wersję? Nie mam 60 groszy za wpis, jak niektórzy na tym portalu.

Homoseksualiści mogą adoptować dzieci