Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@przesympatyczny_pan: homoseksualista od dawna może legalnie adoptować dziecko, tutaj chodzi o to, żeby oboje byli wpisani jako opiekunowie prawni, co ułatwia opiekę nad dzieckiem.

Dodatkowo adopcja dzieci przez takie pary nie krzywdzi w żaden sposób innego człowieka, a nawet pomaga, po prostu lepiej żyje się dziecku.

Jak pokazują badania (których teraz przytoczyć nie mogę, możesz sam poszukać, albo podeślę jak wrócę z plaży) dzieci wychowane w rodzinach homoseksualnych nie mają żadnych
homoseksualista od dawna może legalnie adoptować dziecko, tutaj chodzi o to, żeby oboje byli wpisani jako opiekunowie prawni, co ułatwia opiekę nad dzieckiem.

@Voraz: no... i?

Dodatkowo adopcja dzieci przez takie pary nie krzywdzi w żaden sposób innego człowieka, a nawet pomaga, po prostu lepiej żyje się dziecku.

Dzięki za te informacje.

Pewnie nie zauważyłeś mojego wcześniejszego wpisu więc go powtórzę:

To dobrze, ale ty mówisz o rzeczy do której ja
nie, wszystkie twoje wysrywy to bzdura. to, ze do ciebie to nie dociera to nie znaczy, ze tak nie jest

@kuklinsky: emocjonalny lgbt-kolego, nazywanie czyjegoś argumentu wysrywem bez merytorycznego odniesienia się do jego treści to najniższy poziom jaki można prezentować w dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@przesympatyczny_pan: pozujący na mędrca mały człowieczku, przylazles tu z durnym argumenhtem, ze sie przesladuje w polsce katolików. jest to najbardziej, #!$%@?, absurdalnie bekowy argument, który dla normalnych ludzi nie wymaga dłuższych wyjasnien; na dodatek jako "przesladowanie" pokazales jedynie jak jakies mirki sobie robią beke z bibli. to jest tak słabe, ze innego wyjscia nie ma jak brechtać z ciebie, zwlaszcza jak dalej brniesz w prorokowanie i jechanie autorytetem wieku.
słaby troll
przyganiał kocioł garnkowi. co zresztą widac w innych twoich tutaj wypowiedziach, nie tylko do mnei adresowanych.

@kuklinsky: nie porównuj nas, moje argumenty są jasno przedstawione wyżej z dowodami i przykładami.

mitomanię się leczy jakby co :3

czyżby kolejny merytoryczny argument? ( ͡° ͜ʖ ͡°)