Aktywne Wpisy
#andruszkiewicz #konfederacja #polityka
#4konserwy #prawo #konstytucja #komitetobronydemokracji
Jak tam #neuropa ?
Tusk z Bodnarem powołali PEŁNIĄCEGO OBOWIĄZKI PROKURATORA KRAJOWEGO.
Nie jest ważny fakt, że takie stanowisko nie istnieje i że trzeba pozwolenia od Prezydenta...
Po co prawo, skoro mozna zrobić coś bezprawnie
#4konserwy #prawo #konstytucja #komitetobronydemokracji
Jak tam #neuropa ?
Tusk z Bodnarem powołali PEŁNIĄCEGO OBOWIĄZKI PROKURATORA KRAJOWEGO.
Nie jest ważny fakt, że takie stanowisko nie istnieje i że trzeba pozwolenia od Prezydenta...
Po co prawo, skoro mozna zrobić coś bezprawnie
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Voraz: sekwencja zdobywania coraz większych praw aż do adopcji dzieci przez pary homoseksualne
@kuklinsky: żeby nazwać coś sofizmatem trzeba to udowodnić. podobnie z manipulacjami. ale nie podejrzewam że jesteś w stanie to zrobić wrażliwy chłoptasiu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kuklinsky: i tak się te rozmowy toczą z neuropą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo adopcja dzieci przez takie pary nie krzywdzi w żaden sposób innego człowieka, a nawet pomaga, po prostu lepiej żyje się dziecku.
Jak pokazują badania (których teraz przytoczyć nie mogę, możesz sam poszukać, albo podeślę jak wrócę z plaży) dzieci wychowane w rodzinach homoseksualnych nie mają żadnych
@kuklinsky: to że nie potrafisz zrozumieć argumentu, nie oznacza jeszcze że jest to bzdura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Voraz: no... i?
Dzięki za te informacje.
Pewnie nie zauważyłeś mojego wcześniejszego wpisu więc go powtórzę:
To dobrze, ale ty mówisz o rzeczy do której ja
@kuklinsky: emocjonalny lgbt-kolego, nazywanie czyjegoś argumentu wysrywem bez merytorycznego odniesienia się do jego treści to najniższy poziom jaki można prezentować w dyskusji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
słaby troll
@kuklinsky: nie porównuj nas, moje argumenty są jasno przedstawione wyżej z dowodami i przykładami.
czyżby kolejny merytoryczny argument? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kuklinsky: tym niemniej miło pokazać hipokryzję skoro już publikujecie swój ból dupy pod tagiem #bekazkatoli
@kuklinsky: oczywiście że tak. jak wytężysz umysł to znajdziesz wyżej 1) definicję prześladowania 2) przykłady