Aktywne Wpisy

heksengerg +84
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

FHA96 +29
Eh Mirki, nie ma to jak rozpocząć tydzień z otwartą raną emocjonalną… (╯︵╰,)
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy
Poznaliśmy się trzy miesiące temu przez #tinder
Od razu po pierwszym spotkaniu złapaliśmy świetny kontakt. Wymieniliśmy setki wiadomości. Spotykaliśmy się średnio raz w tygodniu, a propozycje spotkań nie wychodziły tylko ode mnie. Nie brakowało tematów do rozmów, wzajemnego poznawania się. Spędzaliśmy czas u niej, na spacerach, w kawiarniach czy uczestniczyliśmy

Wynajmuje dom i umówiłem się chętnymi na wynajem. Nie mieli samochodu, mimo że jak się później okazało ma kobieta czwórke dzieci i następne w drodze. Mówią że mieszkają na 40 metrach. Ale żeby najpierw sobie zapewnić odpowiednie warunki, a później robić dzieciaki, to nie pomyślą.
Oczywiście kobietka od razu się chwali się kwitkiem na 4000 czy 4500 złotych. Z nią jest konkubent i mały łobuziak kopiący wszystko.
Mimo tak imponujących przychodów, para ma problemy z uzębieniem. Jej zostało kilka zębów, mu tylko jeden, ale ma oczywiście tatuaże, na to było go stać.
Reszta dzieci jest u ich ojca (ojca dzieci), zaczął się poczuwać do odpowiedzialności, no jak pięknie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oni na pewno będą bronić i głosować na PiS.
#bekazpisu #pis #polska #truestory #patologiazmiasta #polityka
@emsey91: To nigdy nie jest łatwe pytanie, ale ja będę głosował na partie która skończy to eldorado dla patologii.
Promowanie bezmyślnego dziecioróbstwa, zawsze będzie przeze mnie szkalowane ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wynoszony: Znacznie lepsza od 500+ była koncepcja odpowiedniego zwiększenia ulgi na dzieci w PIT. Promowałoby to dzietność u tych, którzy pracują i zarabiają.
@emsey91: na kogo by nie głosować najważniejsze by głosować - frekwencja na poziomie 50% powinna mrozić krew w żyłach