Wpis z mikrobloga

ale felgi mi rzeczywiście jakoś nie pasują do niego. I wyczuwam nowobogactwo

@vieniasn: uważaj, bo zaraz typo Ci powie, żeś cebulak a on dał 56k jednak xD
Co jest śmieszne, bo facet zakłada, że nikt nie może mieć czegoś lepszego. Typowa oznaka kogoś, kto wywodzi się z biednego i zaściankowego otoczenia i nie może zrozumieć, że to co on ma to często nawet nie jest klasa średnia a nadal lepsza bieda.

Pokaż
  • Odpowiedz
@mazsynojciec: widzę na tapetę wchodzi pseudo sarkazm, bo brak argumentów i prawda boli.
@vieniasn: w204 ma ładną kreskę, dużo lepszą od e-klasy z tego okresu. Felunek nie pasuje, bo jest sportowy a jednak MB raczej idzie zawsze w stronę klasycznych limuzyn, nawet do amg nie ładowali jakoś specjalnie nastawionych na sport felg.
  • Odpowiedz
  • 0
@vieniasn wiadomo że na oryginalnych felgach lepiej. Ale wolałem nówki niz 8letnie oryginaly. Zimowe mam na oryginalnych i tyle.. mozna w koła włożyć 20k ale po co? Żebym pod sklepem się lansował jak nowobogacki? Że ma OZ za 1.5k jedną felga i sral się podjeżdżając na krawężnik. To nie moja bajka..
  • Odpowiedz
  • 0
@Lorenzo_von_Matterhorn aha. To są sportowe felgi? Czy te OZ byłby lepsze? Takie mniej sportowe? :D stary odpuść sobie. Biedak że mnie i cebula. Do tego przepłaciłem. Ktoś tam na górze napisał że pier... Głupoty. Ale się nie jaram i nie cytuje. Tym masz swoją wizję. Ja swoją. Mi się podoba. Tobie nie musi. Koniec.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mazsynojciec: GTC. Ale silnikowo 1.6. Wyposażenie spoko jak na opla. Za biedny i młody jestem na MB. Chociaż ten twój strasznie mi się spodobał. Za 10 lat sobie kupię XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mazsynojciec: no i tu wygląda zajebiście, szczególnie przód. Może trochę kwestia światła czy coś. Kupię sobie może za 10 lat jak stanieją i będę już stary. Jakby tylko miał panoramę to siedzi mi
  • Odpowiedz