Wpis z mikrobloga

@KsiadzMichal: czyli jednak porzuciłeś usilne atakowanie tego o czym napisałem: wymieniony przeze mnie tag podejrzanie koreluje z wakacjami. Teraz postanowiłeś zmienić taktykę na tłumaczenie, że jednak to dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@KsiadzMichal: 1) ja zaznaczyłem jedynie ciekawą korelację. To nie był żaden argument dla żadnej ze stron.
2) Piszesz, że "nie zmieniłeś". Ale ja nie twierdzę, że zmieniłeś zdanie. Napisałem, że porzuciłeś pisanie o jednym, a zacząłeś o drugim (jedna część twojej wypowiedzi przestała się trzymać kupy więc po cichu zacząłeś się skupiać na drugiej).
3) Wiek nie ma znaczenia, ale tylko jeśli chodzi o dorosłych ludzi, a nie szkolne dzieciaki,
  • Odpowiedz
@Siotson: A dlaczego odmawiasz „dzieciakom” posiadania własnych poglądów na wiarę? Małolat w gimnazjum jest na tyle świadomym człowiekiem, że chyba już wie, w co chce wierzyć. No i oczywiście pojawił się następny koronny argument „dzieciaki, które z niechęci do chodzenia do kościoła (bo mamełe każe)”. XD
  • Odpowiedz
@KsiadzMichal: Bardzo fajnie ignorujesz większość co napisałem i skupiasz się na tym co możesz atakować ;)
Trochę słaba dyskusja z tobą, skoro piszę jak do ściany.

Nigdzie nie odmawiam nikomu poglądów na wiarę. Krytykuję jedynie obrażanie innych ze względu na wyznawany światopogląd. Uciąłeś cytat i go zmanipulowałeś. Trochę to smutne, że musisz się posuwać do takich akcji.
  • Odpowiedz
@Siotson: Widzisz, ja mam zgoła odmienne zdanie i nie mam nic przeciwko temu, że ktoś obraża mój światopogląd, wcale mnie to nie dotyka. Uważam, że punktowanie (wyśmiewanie fałszywych przekonań zaliczam do punktowania) wiary/poglądów oponenta w dyskusji jest czymś zdrowym. Dobra kończę tę jakże fascynującą debatę i idę pośmigać na rowerze, bo jestem nie tylko ateistą, ale także pedalażem takie małe combo ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@KsiadzMichal: czyli przyznajesz się, że zmanipulowałeś moją wypowiedź? I przyznajesz, że wspomniany przeze mnie tag jest oblegany akurat w wakacje?
Masz nawyk ignorowania tego, że ktoś ci pokazał to, że się mylisz. Zapewne to jakaś psychologiczna blokada przed dyskomfortem psychicznym związanym z wygłupieniem się.
  • Odpowiedz
  • 0
@Siotson Nic nie zmanipulowałem z twojej wypowiedzi jasno wynika, żele obrażone dzieciaki wypisują na tagu bo mama każe chodzić do kościoła ( koronny argument, że ateizm to lenistwo bachorów), a ja tak nie uważam więc nie widzę żadnej manipulacji. A jeśli chodzi o opanowanie tagu przez gimnazjum, to nie uważam tego za prawdę, ale jeśli się mylę i to wszystko kajtki z gimbazy, to nie widzę w tym nic negatywnego.
  • Odpowiedz
Nic nie zmanipulowałem z twojej wypowiedzi jasno wynika,

@KsiadzMichal: nie "wypisują", a obrażają. Ciągle manipulujesz moją wypowiedzią, tak by "swoich" wybielić.

przez gimnazjum, to nie uważam tego za prawd

@KsiadzMichal: Nie napisałem o "gimnazjum". Podałem jedynie korelację przerwy wakacyjnej z uaktywnieniem się tagi. Po tym jak twój obrazek to pokazał jak na tacy to od razu przeniosłeś ciężar dyskusji na coś innego.
  • Odpowiedz