Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +720
Kto pamięta tą aferę. Wtedy Polska to była jedna patologia, gdyby nie to, że rok później wszystkie patusy wyjechały do Anglii to bylibyśmy dalej Ukrainą 2.0
#szkola #patologiazmiasta
#szkola #patologiazmiasta
b_oski +2
BMW (RWD) mam od roku. Rok temu koła na zimowe zmieniłem za wcześnie. Teraz chciałem tego uniknąć, w efekcie czego jeździłem już w temperaturze 2°C (gdy wyskakuje komunikat ze śnieżynką) i nie czuję różnicy w przyczepności. Nawet próbowałem lekkiego (żeby nie przeszarżować) uślizgu i nie poszedł bokiem. Założone mam Bridgestone Potenza.
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
W prognozach widać ochłodzenie dopiero na ostatni tydzień miesiąca. Pytanie do bardziej doświadczonych: można latać na letnich, gdy na
Usiadł robak obok mnie w kolejce, rozgląda się jak dzieciak który chce ukraść sąsiadowi jabłka z drzewa i nagle psss - otwiera puszeczkę. Zwróciłem uwagę że tu się nie pije i sobie nie życzę piwkowania.
" Nie ma problemu", przesiadł się rząd dalej i po kilku minutach jednak nie wytrzymał.Gardzę.
Co do zapachu perfum również łączy się to z powyższym, ze przez większość ludzi perfumy uważane są za coś przyjemnego, w odbiorze, w przeciwieństwie do
@CaleZycieZielony: jest prostsza opcja, wypicie sobie browarka i w--------e takich jak ty, ryzykuje się ewentualnym mandatem 100 zł ;)
@Szalom: Jak otworzysz zdjecie w nowym oknie to zobaczysz co to za smakołyk ale i tak to bez różnocy czy to szczoch czy p--o ważone przez jakiegoś konesera.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tak samo z resztą jak czosnkowa kiełbasa czy kebab. Dlatego cywilizowani ludzie starają się unikać jedzenia takich rzeczy, jeśli sa zamknięci w puszce z innymi