Wpis z mikrobloga

#podludzie #alkoholizm

Usiadł robak obok mnie w kolejce, rozgląda się jak dzieciak który chce ukraść sąsiadowi jabłka z drzewa i nagle psss - otwiera puszeczkę. Zwróciłem uwagę że tu się nie pije i sobie nie życzę piwkowania.
" Nie ma problemu", przesiadł się rząd dalej i po kilku minutach jednak nie wytrzymał.Gardzę.
stanley___ - #podludzie #alkoholizm

Usiadł robak obok mnie w kolejce, rozgląda się j...

źródło: comment_JADZSkk2ZjzdLAPAic8B89CqZ6tup79w.jpg

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@FalsePositive: ale co, gość ze zdjęcia śmierdzi potem, fajkami i piwem czy tylko pije sobie w spokoju p--o? Czujesz zapachy ze zdjęcia czy jaki c--j? Jeden nie lubi zapachu monsterka, inny kawy, a trzeci piwa. Dlaczego te 2 pierwsze napoje nie są zakazane w miejscach publicznych?
  • Odpowiedz
@Stragan: i weź tu dyskutuj z gościem który jest za piekowaniem w autobusie, jakieś scenariusze totalnie z p---y. Ogólnie żyjesz w społeczeństwie, korzysztasz z transportu PUBLiCZNEGO. W społeczeństwie są normy i pewne zasady dobrego zachowania się. Należy zachować się tak żeby nikomu to nie przeszkadzało.

Co do zapachu perfum również łączy się to z powyższym, ze przez większość ludzi perfumy uważane są za coś przyjemnego, w odbiorze, w przeciwieństwie do
  • Odpowiedz
@Stragan: W tym, ze j---e piwem na caly autobusus/wagon? Ta Wasza mentalnosc egoistow bez wartosci... Klasyka obecnych czasow. Nie mozna walic alko w miejscach publicznych, to sie stosuj. Nie chcesz sie stosowac - emigruj. Polska tylko skorzysta na tym.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@stanley___: o ile jestem jak najbardziej za zgodą na piwko w parku czy coś to za piwkowanie w komunikacji miejskiej powinien być sztum normalnie. Jeszcze zazwyczaj piją cudownego dzika czy innego harnasia i musi dookoła zwyczajnie śmierdzieć. Jakby nie mogli wytrzymać pół godziny żeby chlać to ścierwo w domu.
  • Odpowiedz
@Stragan: I tu wracamy do braku wartosci, cebulactwa i zalosnej postawy sebixa. To wszystko Ty - gdyby IQ ponizej sredniej nie pozwolilo Ci zrozumiec. P.S. Mnie to nie w-----a, tylko utwierdza mnie, ze ten ktos nie jest dla mnie konkurencja w jakimkolwiek aspekcie.
  • Odpowiedz
to skmka. Jeśli to specjał to picie go w niej jest niemalże wskazane

@Szalom: Jak otworzysz zdjecie w nowym oknie to zobaczysz co to za smakołyk ale i tak to bez różnocy czy to szczoch czy p--o ważone przez jakiegoś konesera.
  • Odpowiedz
@Stragan: piwko też wielu osobom śmierdzi.

Tak samo z resztą jak czosnkowa kiełbasa czy kebab. Dlatego cywilizowani ludzie starają się unikać jedzenia takich rzeczy, jeśli sa zamknięci w puszce z innymi
  • Odpowiedz