Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Zaczynaja powoli mnie denerwowac teksty #rozowepaski na randkach „oh, 30 lat i nie miales nigdy dziewczyny hihi” przy rozmowach o poprzednie #zwiazki. Dla nich to jest dziwne ze ktos mogl nie miec powodzenia. #!$%@? dziwne to jest zarabiac mniej niz 5tys w ich wieku a wiekszosc z nich ma. #gownopraca ale mam na tyle taktu zeby sie z tego nie smiac. #patologiazmiasta #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
  • 50
@AnonimoweMirkoWyznania To ile zarabiasz też jest splotem okoliczności i genów. ;)

I tak, brak związków i kontaktów z kobietami to również Twoja wina, a nie tylko ich.
Jakoś jest masa ludzi, którzy nie wyglądają za specjalnie, a partnerów/partnerki mają.
Są ludzie naprawdę niepełnosprawni czy oszpeceni, którzy też są w związkach.

Więc ja raczej zaczęła bym szukać części przyczyn we własnym nastawieniu na Twoim miejscu.
@AnonimoweMirkoWyznania: Ale fakt że nie miałeś partnerki to w głównej mierze Twoja wina. To, czy jesteś albo nie jesteś w związku głównie od Ciebie zależy i tego jaki jesteś, jak traktujesz ludzi, jakie masz podejście od kobiet.
Zapewniam, że wszystkie kobiety świata nie zmówiły sie, żeby nigdy się z Tobą nie umawiać lel.

Radzę poszukać problemu w sobie- swoim wyglądzie i/lub zachowaniu, kompleksach, charakterze, zaangazowaniu, a nie w jakimś rzekomym fatum