Aktywne Wpisy
Zwyrol69 +37
No i wróciłem na chatę po 2 tygodniach w psychiatryku, heh. Co, jak, dlaczego? Otóż jako rozrywkowy typ, młodzieżowy można by rzec, przez 4 dni zjadłem 90 Xanaxów 1 mg i 30 Clonazepamów połówek. Oczywiście auto zalewając wszystko alkoholem. Jak się bawić, to się bawić, co nie? Obudziłem się w pasach w szpitalu, do którego - o czym dowiedziałem się później - przywiozła mnie para psów i czterech ratowników medycznych. No, wjazd
loczyn +967
Czy bylibyście w stanie pójść na protest i/lub dołączyć do ruchu PRZECIWKO tym wszystkim dopłatom do nieruchów?
#nieruchomosci #bk2 #bk2procent #koalicjadeweloperska
#nieruchomosci #bk2 #bk2procent #koalicjadeweloperska
Zaczynaja powoli mnie denerwowac teksty #rozowepaski na randkach „oh, 30 lat i nie miales nigdy dziewczyny hihi” przy rozmowach o poprzednie #zwiazki. Dla nich to jest dziwne ze ktos mogl nie miec powodzenia. #!$%@? dziwne to jest zarabiac mniej niz 5tys w ich wieku a wiekszosc z nich ma. #gownopraca ale mam na tyle taktu zeby sie z tego nie smiac. #patologiazmiasta #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
@AnonimoweMirkoWyznania cudowny charakterek, brak pewności siebie, ego ktore #!$%@? w drobny mak jeden heheszek randomowej panny xD
Juz wiesz czemu nie miales dziewczyny przez 30 lat
#thebestofmirko
Komentarz usunięty przez moderatora
Większość społeczeństwa pierwsze milostki zalicza w gimnazjum a w związki dłuższe albo krótsze zaczyna wchodzić na przełomie liceum/studiów.
@Shyvana: A co, ma być maczo i mistrzem pewności siebie jak wszystkie dziewczyny mają go w dupie?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
I tak, brak związków i kontaktów z kobietami to również Twoja wina, a nie tylko ich.
Jakoś jest masa ludzi, którzy nie wyglądają za specjalnie, a partnerów/partnerki mają.
Są ludzie naprawdę niepełnosprawni czy oszpeceni, którzy też są w związkach.
Więc ja raczej zaczęła bym szukać części przyczyn we własnym nastawieniu na Twoim miejscu.
Zapewniam, że wszystkie kobiety świata nie zmówiły sie, żeby nigdy się z Tobą nie umawiać lel.
Radzę poszukać problemu w sobie- swoim wyglądzie i/lub zachowaniu, kompleksach, charakterze, zaangazowaniu, a nie w jakimś rzekomym fatum
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}