Wpis z mikrobloga

@hangover uprawiają. Ale prezerwatywa sluzy przede wszystkim temu, aby nie zaplodnic partnerki. Oczywiscie zapobiegają w pewnym stopniu zarazeniu jakąś chorobą. Ale jesli homosie są tacy "z tradycjami" to po #!$%@? im te gumy jezeli nie jebią si€ z pierwszym lepszym gejem przy drodze?
Ale jesli homosie są tacy "z tradycjami" to po #!$%@? im te gumy jezeli nie jebią si€ z pierwszym lepszym gejem przy drodze?

Oczywiscie zapobiegają w pewnym stopniu zarazeniu jakąś chorobą.

@Siwulek: Proszę, sam sobie odpowiedziałeś. A no i zapomniałem ze heteroseksualiści nie jebią się z pierwszymi lepszymi dziewczynami, to tylko domena gejów.
Oglądnąłem tą reklamę i gdyby nie to, że wiedziałem, że są tam geje to nawet bym nie zwrócił na to uwagi. A całowania się to już w ogóle nie zobaczyłem - tylko jakieś spanie na łóżku. Kto nie spał z kolegą w łóżku niech pierwszy rzuci kamień :)
Właśnie mi się odpaliła reklama SKYN w playerze.

Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że występowało w nim dwoje całujących się facetów.

Już nigdy nie kupię ich prezerwatyw.

+: dwie_plaze, vundo +241 innych

odpowiedz ulubiony zgłoś udostępnij

@jaavi666: Mnie takie coś mega obrzydza i tez nie chciałbym tego oglądać. Nie chciałbym oglądać takich reklam nawet o podłożu hetero, ale homo to już totalny #!$%@? i zalatuje jakąś propagandą. Wszędzie tylko seks
Ale przecież na rynku nie ma lepszych gumek od SKYNów obecnie. Albo jakaś tanizna, albo durexy które tak jebią lateksem, że aż się odechciewa seksu bo się czujesz jak w Stomilu. SKYN najlepsze, razem z różową tak uważamy.
@Kamarovsky

o nie! Jak oni śmieją pokazywać normalnych ludzi którzy stanowia 4% społeczeństwa?! Dobrze że przynajmiej niepełnosprawnych nie ma bo po co to propagofać / afiszować?

1 - 2 % manipulatorze
nie ma opcji żeby przez filtry przeszło cokolwiek związane z erotyka bądź seksem

@jaavi666: powiedz mi proszę jak twoja firma filtruje video, którego nie wyłapały filtry google, a co ważniejsze, jest przesyłane po https?
@jaavi666: no to spoko to znaczy że są super do analu. A tak serio to lipa bo SKYN to moja ulubiona firma, ale nie zrezygnuje z nich z powodu #!$%@? ludzi w dziale PR

o nie! Jak oni śmieją pokazywać normalnych ludzi którzy stanowia 4% społeczeństwa?! Dobrze że przynajmiej niepełnosprawnych nie ma bo po co to propagofać / afiszować?

@Kamarovsky: z tymi 4% to poleciałeś grubo... niby im starszy się
@rindo: 5% się przyznaje ostatnio w Polsce

https://www.chillizet.pl/News/Policzono-ile-osob-homoseksualnych-zyje-w-Polsce-Okazalo-sie-ze-mniej-niz-wynosi-srednia-europejska-2895

W ankietach w Izraelu wychodziło od 12-15%. Średnio w innych krajach koło 9-11%. Ale to zależy jak prowadzono ankietę (te osobiste wykazywały bliżej 2%, a anonimowe więcej). Zależy też od wiedzy na temat orientacji i tego jak się ludzie szufladkują (niektórzy uprawiają seks z mężczyznami a twierdzą że nie są gejami).
Mnóstwo osób się ukrywa, dużo osób się nie akceptuje (nie są świadome