Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Polaczki będziecie ruchani aż was kukle będą swędzieć ???????? #bekazlewactwa
W 2014 roku urodziło się w Polsce ok. 376 tys. żywych dzieci, ochrzczonych zostało 371 tys. Jak to możliwe, skoro ruchy ateistyczne (szczególnie na wykopie) są tak potężne? Ilu wykopowiczów, zadeklarowanych ateistów ochrzciło swoje dzieci?
@Mickson: Oczywiście. 2016rok l. urodzeń 385 tys. chrztów 374.3 tys.
@Piottix: kurcze... kiedyś to ludzie umierali za swoją wiarę i przekonania, a dziś robią coś wbrew sobie, bo przejmują się tym co ludzie powiedzą XD w gimboateizmie stabilnie XD
@Marek1991: raczej gimbokatolicyźmie niby wierzących ale mających to w dupie
@grucha_88: Ale wy musicie mieć zajebiście silną psychikę XD
Dzieci na pewno będą wiedziały kto jest ochrzczony, a kto nie, bo to jest wypisane na twarzy.