Aktywne Wpisy

anoysath +1741
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

adeo1987 +9
Mireczki kupilem iphone 15 pro max 1,5 roku temu , teraz po powrocie z wakacji nie moglo znalezc zadnej sieci, po sprawdzeniu w orange jest informacja ze IMEI zablokowany, poprzedni wlasciciel nie oplacil pewnie raty, nie mam kontaktu z wlascicielem . Czy jest jakas inna mozliwosc odblokowania? #iphone #telefony #gsm

Dziś przychodzi Janusz z wąsem (bo jaby miało być inaczej). I życzy sobie świderka, jak przystało na super pracownika pytam się czy chce dużego, czy małego, a on na to dumne SWOJEGO LODA MAM JUŻ DUŻEGO, TERAZ CHCĘ MAŁEGO.
Udałam, że nie usłyszałam, zrobiłam loda i przychodzi pora zapłaty (he he he śmiejmy się razem z robienia lodów), z uśmiechem na twarzy proszę o 3,50zł, a na to Pan Włocławka i okolic HE HE TANIO SIĘ PANI CENI. Rzuca na tackę 4zł, puszcza oczko i wyniosłym tonem dodaje "reszty nie trzeba".
Umieram wewnętrznie, a nawet nie mam jak tego rozchodzić (╯︵╰,)
#wloclawek #logikaniebieskichpaskow #janusze #grazynacore #lody
@DziewczynaMirka: Przecież stare baby level over 45 to jeszcze bardziej wyposzczone k--------e niż janusze xD
Komentarz usunięty przez autora
Praca z ludźmi to obie strony medalu. Sprzedawca powinien być miły i należycie obsługiwać, ale druga strona też powinna być fair. Czy opka się nadaje do pracy z ludźmi - tego nie wiemy, ale skoro
@DziewczynaMirka: Pracuję z takimi grażynami 45-65 i to najbardziej zboczona i wyposzczona grupa jaką spotkałem. Non stop podteksty, aluzje seksualne i humor o ruchaniu ¯\_(ツ)_/¯ A już szczytem wszystkiego jest pewna grażyna która pracuje w tej samej firmie ze swoją córką lvl 20 i starszym mężem (pod 60 lvl) i jej ulubionym tematem rozmów podczas przerwy śniadaniowej jest jak bardzo by chciała wytarmosić
Podchodzę i mówię nieświadomie: Można panią tam do loda?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora