Aktywne Wpisy

anoysath +1741
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

adeo1987 +9
Mireczki kupilem iphone 15 pro max 1,5 roku temu , teraz po powrocie z wakacji nie moglo znalezc zadnej sieci, po sprawdzeniu w orange jest informacja ze IMEI zablokowany, poprzedni wlasciciel nie oplacil pewnie raty, nie mam kontaktu z wlascicielem . Czy jest jakas inna mozliwosc odblokowania? #iphone #telefony #gsm

Dziś przychodzi Janusz z wąsem (bo jaby miało być inaczej). I życzy sobie świderka, jak przystało na super pracownika pytam się czy chce dużego, czy małego, a on na to dumne SWOJEGO LODA MAM JUŻ DUŻEGO, TERAZ CHCĘ MAŁEGO.
Udałam, że nie usłyszałam, zrobiłam loda i przychodzi pora zapłaty (he he he śmiejmy się razem z robienia lodów), z uśmiechem na twarzy proszę o 3,50zł, a na to Pan Włocławka i okolic HE HE TANIO SIĘ PANI CENI. Rzuca na tackę 4zł, puszcza oczko i wyniosłym tonem dodaje "reszty nie trzeba".
Umieram wewnętrznie, a nawet nie mam jak tego rozchodzić (╯︵╰,)
#wloclawek #logikaniebieskichpaskow #janusze #grazynacore #lody
W międzyczasie przychodziło pewnie z 30 kulturalnych młodych Tomków, co zamiast rubasznych tekstów rzucili tylko "dzień dobry" i poszli. Oni po zjedzeniu loda wrócą do swoich piwnic i pamięć po nich zaginie 5 minut od oddalenia się do stoiska.
- Może mogłabym panu pomóc?*
- Hehe, od tego to mam żonę.
Przez resztę zakupów dziwnie się zachowywał i walił jakieś głupie teksty jakbym chciała go poderwać, coś tam nawet rzucił że jeszcze nie ma dzieci (żona stała parę metrów dalej). Do moich obowiązków należało zachęcenie klienta, żeby pokazał się w przymierzonym łaszku i nawijanie mu makaronu na
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora