Aktywne Wpisy
calban +980
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
lorquu +552
#powodz No tak bo czasu było mało żeby s--------c…
Pierwsza wydana gra i mega sukces pieniężny (trochę #chwalesie ) na zdjęciu zarobek ze sprzedaży gry w pierwszym dniu po premierze! #programista15k może się schować.
Gra stworzona w około 200h czyli niecały miesiąc pracy, a w 1 dzień zarobiłem na niej więcej niż zwykły robol w 12 miesięcy nie mając wielkich umiejętności i wiedzy w tworzeniu gier, a tutoriale z #unity3d pomogły. Nazwy nie podam bo oceny byłyby specjalnie zaniżane, ale na jaką platformę możecie wywnioskować po zdjęciu #ios .
Więc panowie z #gamedev nie gadajcie, że jest tak ciężko tylko bierzcie się do roboty! Bo rynek nie jest wysycony i nie trzeba mieć wielkiego studia, żeby zarobić godziwe pieniądze.
Komentarz usunięty przez moderatora
2/10 bo wziąłem zarzutkę
@Mleko_Czekoladowe
@capslocq
@Jarmuzyd
@karczochh
pewnie jakis case opener... na iOS... wydany niedawno i z calkiem duza iloscia dl...
Jak ktos nie wytrzymie to niech se poszuka, ja mysle ze OP zapuscil baita bo ktos kto osiaga jakis sukcas to raczej tak nie zareaguje piszac taki wpis...