Aktywne Wpisy

hellb0y +177
Poznałem miesiąc temu na Tinerze laskę. Ona 24 lata (ja mam 34). Całkiem fajna, niezłe, młode ciałko. No i tak się stało, że w weekend, poznałem jeszcze młodszą - 21 lat, ta to dopiero ma cało, marzenie każdego faceta.
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka
Nie chcąc już bawić się z tą starą, poprosiłem młodą żeby odebrała od niej telefon i powiedziała, że z nami koniec. Poblokowałem ją wszędzie. Mam nadzieję, że nie będzie się zachowywać jak nastolatka

mirko_anonim +52
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #tinder #gorzkiezale
Poznałam na tinderze 10 lat starszego mężczyznę. W ciągu miesiąca całkowicie odleciałam, nigdy tak szybko się nie zauroczyłam. Żaden mężczyzna nie dał mi nigdy tyle ciepła i czułości. W środę zadzwoniłam do niego i odebrała dziewczyna. Powiedziała że wrócili do siebie w piątek po roku przerwy i żebym dała im spokój. Chwilę później wszędzie mnie poblokowała. On sam nic mi nie wyjaśnił, nie miał na tyle jaj żeby zadzwonić czy napisać jak wygląda sytuacja. Bardzo mnie to boli, tęsknię, nie umiem się ogarnąć, przeżywam to jak nastolatka, a mam 24 lata. Jak się otrząsnąć?
──
#zwiazki #tinder #gorzkiezale
Poznałam na tinderze 10 lat starszego mężczyznę. W ciągu miesiąca całkowicie odleciałam, nigdy tak szybko się nie zauroczyłam. Żaden mężczyzna nie dał mi nigdy tyle ciepła i czułości. W środę zadzwoniłam do niego i odebrała dziewczyna. Powiedziała że wrócili do siebie w piątek po roku przerwy i żebym dała im spokój. Chwilę później wszędzie mnie poblokowała. On sam nic mi nie wyjaśnił, nie miał na tyle jaj żeby zadzwonić czy napisać jak wygląda sytuacja. Bardzo mnie to boli, tęsknię, nie umiem się ogarnąć, przeżywam to jak nastolatka, a mam 24 lata. Jak się otrząsnąć?
──

źródło: comment_u3HEXwXUTn0G9E0VILJfb21UXrvl0ad9.jpg
Pobierz@Whispererer: Mi się udało zbałamucić wszystkie jakie były możliwe do zbałamucenia. Największy problem to chyba aby mieć seks z Triss i Yennefer (nie jednoczesnie ofc). Bo generalnie obie ścieżki się wykluczają, ale jest na to sposób.
@ryzykantos Ale potem na końcu obie cie olej. Ja mówię o sytuacji gdzie spisz z dwiema, a na końcu jedna zostaje twoja partnerka.
@ryzykantos Fakt nie wyraziłem się precyzyjnie.
@Variv: A TO TAK SIĘ DAŁO? : O
@alex-fortune: Chyba tylko jeśli naszą partnerką zostanie Triss. Można przy takim układzie spędzić też noc z yennefer. Nie wiem czy da się odwrotnie. W spoilerze na dole napisze jak to zrobić.
@alex-fortune: Bardzo możliwe. Co było dziwne. Grałem tylko raz i to był mój taki naturalny sposób przejścia gry.
A w ogóle, jak dostałeś się na Skellige? Myślałem, że trzeba wszystkie main questy z Novigradu zrobić aby dostać się na statek do Skellige?
Chyba nie wszystkie trzeba, tylko jakieś konretne. Tam o ile poamietam w glownym zadania są 2 czy 3 poszlaki ktore musimy zbadac. I jedna z nich jest na skelige, i zeby to zbadac to wlasnie musimy tam plynąć. Szczegolow nie znam już.