Wpis z mikrobloga

@Kellyxx: mimo wszystko to traktuję tą plotkę jako nierealną. W sprzedaż Dembele i jego ewentualną chęć odejścia mógłbym uwierzyć gdyby nie mowa o Arsenalu. Nie sumuje mi się to kompletnie.
  • Odpowiedz
@Maver87: kiedyś musi to nastąpić, ale nie zapominajmy kto jest trenerem. Nie wydaje mi się żeby Unai zawojował Londyn, a sam stadion i kibice nie są żadną zapowiedzią sukcesów.
  • Odpowiedz
a ja myślę że Arsenal w końcu dołączy do najlepszych drużyn w Europie

@Maver87: HEHE

@apaczacz: chociaż dzisiaj w pracy rozmawiałem z kumplem i zgodnie stwierdziliśmy, że Bembele out jest realny. Tzn mało prawdopodobny, ale realny.

A w przypadku sprowadzenia Hazarda (scifi), albo Pogdby, kto wie... poświęcony będzie właśnie Dembe.
  • Odpowiedz
@apaczacz: nie, nie, H----d na pewno nie przyjdzie bo nie ma dla niego miejsca, ale Pogby bym nie wykluczał

Chodziło mi o to, że transfer jakiegokolwiek cracka in = Dembele out, tym bardziej po transferze Malcoma

Jest to dla mnie oczywiście niewytłumaczalnym idiotyzmem, ale Bartololo to Bartololo, więc...
  • Odpowiedz
@tubbs: na miejscu Pogby mamy Rakitica, Arthur i Sergi Roberto również na tej pozycji mogą grać. Jak ten Vidal już oficjalnie będzie deal done, to kadra zamknięta jak dla mnie i niech wypychają z klubu kogo tam mają wypchać.
  • Odpowiedz
@tubbs: szkoda mi chłopa, tak po ludzku. Zrozumiał że Barcelona to za duże buty jak dla niego, te problemy psychiczne. A teraz ta kontuzja. Kto wie, może miał już nagrane coś konkretnego, brakowało jakichś szczegółow.

Chciałbym go zobaczyć w jakimś porządnym klubie, w pierwszej jedenastce. Może zimą coś z tego będzie.
  • Odpowiedz