Nareszcie złoto na obu kontach :] Dla takich chwil się gra i wytrzymuje tę całą toksyczną otoczkę. Na eune jakimś cudem wbiłem ten poziom z palcem w nosie, a tutaj cały czas miałem jakiegoś pecha, raz miałem taki lose streak, że prawie spadłem do brązu. Niby tylko gold, ale mnie to cieszy i na ten sezon czuję się spełniony, wam też tego życzę.
A to wszystko głównie dzięki Xin Zhao, już kupuję RP, żeby była skórka też na tym koncie (⌐͡■͜ʖ͡■)
@Kic3k: Po co mam przenosić co chwilę, mając dwa gram kiedy chcę na obu, przedtem grałem głównie na EUW, tam mam 90+ poziom, ale teraz głównie EUNE, bo tam jednak więcej znajomych.
@Krathac: Nie każdemu chce się grać setki rankedów czyli czegoś co jest w lolu upośledzone, mega stresujące i nudne tylko po to, żeby mieć inny kolor ramki xd Mi też wystarczy złoto, a mógłbym mieć diament, ale wole normale elo
@Stewan: No nie do końca setki, bo po 10 masz platynę 1, potem diax, po słabszych placementach maks 100 rankedow do diaxa Ale to oczywiście jak kto gra :P
Niby tylko gold, ale mnie to cieszy i na ten sezon czuję się spełniony, wam też tego życzę.
A to wszystko głównie dzięki Xin Zhao, już kupuję RP, żeby była skórka też na tym koncie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#leagueoflegends
Ale to oczywiście jak kto gra :P