Aktywne Wpisy
Richtig_Piwosz +38
Wczoraj znowu odwiedziliśmy castoramę ;)
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
#pokazpsa #patologiazmiasta na "zakupach" ;)
Korzystając z okazji wołam największych pieniaczy: @jankowalski811: @LosoweKontoLosowegoWykopowicza: @Atsawed: @dktr:
Panowie ostatnio dostali takiego zwarcia że pewnie nadal ich trzyma.
sinuh +251
Zimo #!$%@?.
#pogoda ##!$%@? #zalesie
@eliblue: Bo po takich przenośnych klimach będziesz miał zagrzybione pomieszczenie za kilka miesięcy XD
UWIELBIAM taką pogodę :D szkoda, że w Polsce lato to zawsze 2 dni ładnej pogody i tydzień deszczu, burz i temp po 12 stopni... to też jeden z powodów, dla których chciałem wyemigrować. W PL jest ciągle zimno pochmurno i pada... a jak
Tutaj w prognozie często pokazują chmury i deszcz, a potem jest ładna pogoda. W Polsce nawet jak zapowiadają ładną pogodę to i tak nie ma tygodnia bez burzy albo przelotnego deszczu po południu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@niedlapsa: Kto Ci takich glupot naopowiadal? Korzystam juz z 10 lat, znam osoby ktore korzystaja x lat i nikt nie spotkal sie z takim problemem. W ogole skad logika, ze klimatyzacja przenosna mialaby zagrzybiac pomieszczenia.
Komentarz usunięty przez autora
##!$%@? #latonieodchodz #zimawon ##!$%@?