Enjama Enjama 01.08.2018, 09:07:03 2 + Witam Szukam wygodnego fitnessa do ok 3 tys Na razie jechalem na kross pulso 2.0 i ten odpada pozycja za bardzo pochylonaTrek fx3 super wygodna pozycja, szkoda że trochę słaby osprzęt Teraz wpadły mi w oko modele Wpadły mi w oko1 CANNONDALE QUICK DISC 3 (tylko nie wiem jaki rozmiar ramy M czy L)2 Specialized Sirrus Sport Alloy Disc 3 Cube SL ROAD PRO 20174 Trek FX3 ( na tym jechałem i pozycja super wygodna, podobno to rama crossowa... szkoda, że słaby osprzęt)Który byście wybrali z tych 1,2,3 ? Czy one też mają wygodną geometrię jak Trek ?Przypomnę, że mam 176 i 80-81 cm wysokość krocza Z tej czwórki tylko Cube nie ma widelca karbonowego, jest to duża wada ? Ten karbon polepsza amortyzację, że idzie to odczuć ?Trek ma support na kwadrat, reszta chyba lepszeKtory byscie wybrali ?#rower #rowery #sport #pytanie
Enjama Enjama 01.08.2018, 16:37:42 0 + @zapieponczek @ZackOscielny ziomeczki 1 można odhaczyć bo nie mam na niego gwarancji i tylko wysyłka bo daleko... 2 Specialized Sirrus Sport Alloy Disc 3 Cube SL ROAD PROPokaż całość
ZackOscielny ZackOscielny 01.08.2018, 16:39:55 via Wykop Mobilny (Android) 1 + @Enjama: brałbym speca
ZackOscielny ZackOscielny 01.08.2018, 16:40:17 via Wykop Mobilny (Android) 0 + @Enjama: prostota Treka w tych czasach jest tandetna zwłaszcza korba na kwadrat xD
Enjama Enjama 01.08.2018, 16:49:35 0 + @ZackOscielny: a możesz mi powiedzieć jaki to rodzaj korby ? spec nazywa to MECHANIZM KORBOWY 2-piece, solid forged arms, 24mm spindle, steel chainrings w/ chainguardTo jest korba ze zintegrowaną osią ? ta lepsza już ?
ZackOscielny ZackOscielny 01.08.2018, 17:01:12 via Wykop Mobilny (Android) 0 + @Enjama: bardzo możliwe, jak będziesz testował to cyknii fotkę i podeślij to Ci powiem co to jest
Enjama Enjama 01.08.2018, 17:03:10 0 + @ZackOscielny: Dzięki w sobotę będę w sklepie, to się odezwę :)
Szukam wygodnego fitnessa do ok 3 tys
Na razie jechalem na kross pulso 2.0 i ten odpada pozycja za bardzo pochylona
Trek fx3 super wygodna pozycja, szkoda że trochę słaby osprzęt
Teraz wpadły mi w oko modele
Wpadły mi w oko
1 CANNONDALE QUICK DISC 3 (tylko nie wiem jaki rozmiar ramy M czy L)
2 Specialized Sirrus Sport Alloy Disc
3 Cube SL ROAD PRO 2017
4 Trek FX3 ( na tym jechałem i pozycja super wygodna, podobno to rama crossowa... szkoda, że słaby osprzęt)
Który byście wybrali z tych 1,2,3 ? Czy one też mają wygodną geometrię jak Trek ?
Przypomnę, że mam 176 i 80-81 cm wysokość krocza
Z tej czwórki tylko Cube nie ma widelca karbonowego, jest to duża wada ? Ten karbon polepsza amortyzację, że idzie to odczuć ?
Trek ma support na kwadrat, reszta chyba lepsze
Ktory byscie wybrali ?
#rower #rowery #sport #pytanie
2 Specialized Sirrus Sport Alloy Disc
3 Cube SL ROAD PRO
To jest korba ze zintegrowaną osią ? ta lepsza już ?