Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Kilka dni temu "poznałem" na tinderze jedną ładną różową. Jeszcze tego samego dnia zaczęliśmy pisać poza nim. Gadaliśmy całymi dniami i wydawało mi się, że wszystko jest w porządku. Wczoraj się spotkaliśmy i było zupełnie inaczej niż w wirtualu. Na początku myślałem, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Całus na przywitanie, od razu żywiołowa rozmowa itd. Spotkanie trwało mw. 5 godziny. Trochę pospacerowaliśmy, później zjedliśmy i poszliśmy posiedzieć na ławce. Gdy położyłem rękę na oparcie, ze strony na której siedziała, pochyliła się do przodu. Dziewczyna przez cały unikała kontaktu wzrokowego. U końca spotkania było zupełnie odwrotnie niż na początku. Nie było nawet machnięcia na pożegnanie, jedynie "odezwij się jak wrócisz do domu", spotkanie miało miejsce w jej mieście. Po powrocie zwlekałem z napisaniem, żeby zobaczyć czy rzeczywiście zależy jej na moim powrocie i czy sama napisze zmartwiona. Nie zrobiła tego przez 3 godziny, choć wiedziała, że do domu jadę jedynie godzinę. Napisałem więc, że wróciłem, odpisała "ok" tak jakby miała to gdzieś. Zwlekałem z napisaniem wiadomości do dzisiejszego wieczora, żeby nie wyjść na desperata. Zażartowałem do niej, odpisałą bez żadnych emocji. Przed chwilą wszedłem na tindera i zauważyłem, że usunęła parę. Przez mordę przegrałem życie.

#anonimowemirkowyznania #przegryw #tinder #tfwnogf ♯s--s ♯zwiazki #podrywajzwykopem #rozwojosobistyznormikami ♯psychologia ♯psychiatria ♯divyzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow ♯mirekszukazony #wychodzimyzprzegrywu

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@maze: no raz i dobrze, jakby probowal wiecej to by bylo juz molestowanie

kobiety kochaja s--s i nie trzeba ich namawiac do niego, jesli jestes w top 5 % mezczyzn
no jak nie jestes to sa takie historie jak tu
  • Odpowiedz
@Pawlikowski-33: od ciebie rowniez zalezy i to normal wszystko; jesli dzisiaj nie umyjesz zebow i bedzie ci walic z ryja to raczej pozadania nie stworzysz; ty taki teoretyk czy miales chociaz pare kobiet w zyciu?
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Rada ode mnie. Jak widzisz, że tracisz z dziewczyną dystans i oddalasz się od niej to zakończ randkę w stylu: "fajnie było ale jednak to nie to". Dziewczyny mają taką logikę i ego, że w tym momencie ona zacznie się bardziej starać. Spróbuj
  • Odpowiedz
OP: @maze, nie tylko się myję, ale wykonuję cały szereg zabiegów, z chodzeniem do barbera włącznie. Ubieram się też jak na dorosłego człowieka przystało. Po prostu szukała kogoś kto ją zabawi. Mimo tego całusa wiedziałem, że coś jest nie tak, bo dziewczyna, której zależy na kontynuowaniu znajomości daje coś od siebie. Ona ma 24 lata, ja 28. Nie będę żadnym cuckiem, który będzie robił wszystko żeby włożyć skórę do
  • Odpowiedz
@H4v3n: a co to za z-----e zasady? 1 randka godzinę, potem pisać do laski co 3 godziny przez 2 dni i umówić się w 1 noc po pełni księżyca xDD. Ja jakoś spotykałem się z laskami po 3-4 godziny i potem były kolejne i kolejne.

Pierwszy błąd - pocałunek na powitanie? Typie, przecież ty ją znasz z neta, widzicie się pierwszy raz na oczy xD
Drugi błąd - pierwsze spotkanie traktuj zapoznawczo,
  • Odpowiedz
Przez mordę przegrałem życie.

@AnonimoweMirkoWyznania: nie, z------ś w trakcie xD
Ale nie wiem o co ból d--y, może po prostu do siebie nie pasujecie. Co myślisz, że skoro popisaliście chwilę to już to jest miłość twojego życia? xD
K---a suleją wieje z wypoka motzno. Naprawdę jeśli chodzi o związki to tutaj 99% osób to emocjonalnie jest na poziomie 5 klasy podstawówki. Przekupujcie dziewczyny za żelki a różowe niech się dziwią,
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie znam się, to się wypowiem, nie miej oczekiwań, nawet jak będzie Ci się z nią dobrze gadać, tak po prostu, raz, że bedziesz się lepiej czuł jak nie będzie kolejnego spotkania, a dwa, że mając takie podejscie jesteś po prostu atrakcyjniejszy w oczach kobiety, bo widzi, że masz wybór i przyszedłeś tutaj zobaczyć jak się z nią dogadujesz, a nie żebrać o bliskość i atencje. Traktuj to jak
  • Odpowiedz