Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +67
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
dabi +447
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Kilka dni temu "poznałem" na tinderze jedną ładną różową. Jeszcze tego samego dnia zaczęliśmy pisać poza nim. Gadaliśmy całymi dniami i wydawało mi się, że wszystko jest w porządku. Wczoraj się spotkaliśmy i było zupełnie inaczej niż w wirtualu. Na początku myślałem, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Całus na przywitanie, od razu żywiołowa rozmowa itd. Spotkanie trwało mw. 5 godziny. Trochę pospacerowaliśmy, później zjedliśmy i poszliśmy posiedzieć na ławce. Gdy położyłem rękę na oparcie, ze strony na której siedziała, pochyliła się do przodu. Dziewczyna przez cały unikała kontaktu wzrokowego. U końca spotkania było zupełnie odwrotnie niż na początku. Nie było nawet machnięcia na pożegnanie, jedynie "odezwij się jak wrócisz do domu", spotkanie miało miejsce w jej mieście. Po powrocie zwlekałem z napisaniem, żeby zobaczyć czy rzeczywiście zależy jej na moim powrocie i czy sama napisze zmartwiona. Nie zrobiła tego przez 3 godziny, choć wiedziała, że do domu jadę jedynie godzinę. Napisałem więc, że wróciłem, odpisała "ok" tak jakby miała to gdzieś. Zwlekałem z napisaniem wiadomości do dzisiejszego wieczora, żeby nie wyjść na desperata. Zażartowałem do niej, odpisałą bez żadnych emocji. Przed chwilą wszedłem na tindera i zauważyłem, że usunęła parę. Przez mordę przegrałem życie.
#anonimowemirkowyznania #przegryw #tinder #tfwnogf ♯s--s ♯zwiazki #podrywajzwykopem #rozwojosobistyznormikami ♯psychologia ♯psychiatria ♯divyzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow ♯mirekszukazony #wychodzimyzprzegrywu
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy studenckie
kobiety kochaja s--s i nie trzeba ich namawiac do niego, jesli jestes w top 5 % mezczyzn
no jak nie jestes to sa takie historie jak tu
Komentarz usunięty przez autora
Pierwszy błąd - pocałunek na powitanie? Typie, przecież ty ją znasz z neta, widzicie się pierwszy raz na oczy xD
Drugi błąd - pierwsze spotkanie traktuj zapoznawczo,
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@AnonimoweMirkoWyznania: nie, z------ś w trakcie xD
Ale nie wiem o co ból d--y, może po prostu do siebie nie pasujecie. Co myślisz, że skoro popisaliście chwilę to już to jest miłość twojego życia? xD
K---a suleją wieje z wypoka motzno. Naprawdę jeśli chodzi o związki to tutaj 99% osób to emocjonalnie jest na poziomie 5 klasy podstawówki. Przekupujcie dziewczyny za żelki a różowe niech się dziwią,
Komentarz usunięty przez autora