Aktywne Wpisy
monalisssa +3
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
W badaniu, w którym ludzie mieli do wyboru zwiększenie własnych zarobków dwukrotnie przy niezwiększaniu zarobków całej ludzkości, albo zwiększenie własnych zarobków dziesięciokrotnie przy zwiększeniu zarobków ludzkości dwudziestrokrotnie, 7 na 10 osób wybrało to pierwsze. To są ludzie, którzy inwestują w kawalerki polskie i którym pax bitcoinica odbierze cały kapitał, przekazując go w zamian sprawiedliwym.
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
#bitcoin #kryptowaluty #nieruchomosci #ekonomia #status
różowa chciała, żebym jej kupił myszkę. maciupki logitech za 75 zł. trochę kręciłem nosem na cenę, ale kupiłem. używa sporadycznie, bo i kompa rzadko, ale nie w tym rzecz.
otóż przy okazji kłótni wypłynął temat, że ja jej odmawiam zakupu rzeczy. (jako jedyny w tym związku pracuję). pytam, czego odmawiam? no to dowiedziałem się, że zakup myszki został w jej umyśle zasięgowany jako "odmowa".
wtf? przecież kupiłem, używasz do dzisiaj?
"tak, ale musiałam się uprzeć, żebyś kupił".
czyli - była to odmowa. był to zresztą jedyny przykład, który była w stanie podać.
jakieś komentarze?
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: co jest z wami nie tak? Ja nawet tego nie potrafię zrozumieć.
to znaczy, to hipoteza, ale widziałem przypadek w sklepie, że laska chciała laptop na podstawie koloru. mianowicie był biały. jej facet i sprzedawca ze skóry wyłazili, żeby ją przekonać do innego, lepsze parametry w tej samej cenie, no ale kolor przeważył.
kobieta to dziwny wynalazek
Komentarz usunięty przez autora
@revoolution
@Sweet_acc_pr0sa Raczej chodzi może o to że różowa się uparła na g---o myszkę za 75 zł bo takie na aliexpress kosztują 1$ do laptopów ( ͡º ͜ʖ͡º) Różowa jak OP pisał korzysta sporadycznie do neta i nie potrzebuje myszki za 300 zł xD