Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +256
Trochę nie czaję bólu dupy o wystąpienie tych 2 lasek w DD TVN.
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Zawiera treści 18+
Wpis poświęcony jest pytaniom, dotyczącym aktualnej rozgrywki w przygodzie w erze Wikingów. Poprzedni temat ma ponad 200 komentarzy i dostępny jest tutaj
Wiem, nieistotny szczegół, po prostu nie dawało mi spokoju to nauczanie w najnowszym wpisie, bo co innego zapamiętałem, sprawdziłem moje podejrzenia i chciałem się tym podzielić xD
(chciałem wysłać screena żeby nie trzeba było skakać po wpisach i
! tak, ciężka rana eliminuje bohatera z rozgrywki na 1-3 kwartały. Po tym okresie przez jeden kwartał bohater traktowany jest, jakby miał lekką ranę. A lekka rana to np. złamana kończyna, uraz głowy, a jak wiadomo gdy ma się lekką ranę można jedynie produkować zasoby w wiosce, ale wytwarza się ich jedynie połowę normalnej wartości, więc z nauką pewnie jest tak samo jak z produkcją.