Aktywne Wpisy
SaIamanca +298
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
jarosuaf +467
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
Co jakiś czas spamuje pod lewymi nazwiskami różne bazy mailowe ze swoją ukrytą prawdą - http://bandycituska.pl - UI tej strony już pokazuje, że normalna osoba tego nie tworzy. Gość na swoim FTP, który jest dostępny na tej stronie filmował kiedyś ludzi i uważał, że każdy go śledzi nawet zagranicą. Ludzie w paski byli od tego, w kropki od tego, wielki spisek rekrutuje masę ludzi do jego obserwacji. Taki "Truman Show" w polskiej wersji :)
Koleś postawił nawet na chacie klatkę Faradaya, żeby blokować sygnał TVP Warszawa, którym podobno jest męczony (na FTP są zdjęcia).
Link w komentarzu bo nie znalazłem serwisu, który hotlinkuje do tak dużych obrazów.
#piotrnizynski #schizofrenia #heheszki #foliarze #teoriespiskowe #ciekawostki
Komentarz usunięty przez autora