Wpis z mikrobloga

Nie wiem czemu ale myślałem, że nikt nie będzie w stanie tak nisko upaść i zrobić coś takiego

@GrochenMochen: Przecież to było oczywiste. Cwaniactwo i #!$%@? jest tak samo pewna w ludzkości jak podatki i śmierć. Także prawdziwym problemem jest tutaj... twoje podejście. I tobie podobnych osób. Oczekujecie naiwnie, że nie stanie się coś tak wkurzającego, a jak już się stanie, to obrażacie się cały świat, tupiecie nóżką i płaczecie w
@GrochenMochen: wiecie co jest najbardziej #!$%@?ące? że pewnie używało tego 99999 osób i nikt nie #!$%@?ł, ale przyjdzie taki jeden dzban patus #!$%@?, #!$%@? i pach, wszyscy #!$%@?

coś jak #!$%@? jakiś koszy na śmieci, albo #!$%@? graffiti na ścianach, z takiego kosza skorzysta multum osób, a na taką ścianę będzie patrzeć 99999999 kolejnych, ale przyjdzie taki debil i #!$%@? wszystko

dlatego, pomimo że zarabiam całkiem niezłe pieniądze żyję jak biedak,
@GrochenMochen: @3nriqu3: To się dzieje wszędzie w każdym kraju więc nie mówmy że to Polska bo tak jest wszędzie. Wystarczy tylko jeden patus/złodziej żeby to zrobić a Poznań ma 0.5 miliona ludzi i powiem ci że bardzo prosto znaleźć gościa co by zrobił takie coś. Ja jestem ze wsi co ma może z 800-900 mieszkańców a znalazłbym ci ze 20 takich patusów złodziei jeszcze po alkoholu to by było więcej.
@mosku przeczytałem ze zrozumieniem. Nadal nie widzę powodu dla którego moje stwierdzenie "co za robactwo tu żyje" miałoby być nieprawdziwe lub błędne.
@3nriqu3: Ja tak nie napisałem dodałem coś od siebie i tyle. Ty napisałeś "tu" ja tylko dodałem że "nie tylko tu".

O chui rzeczywiście tak napisałem teraz sprawdziłem a chciałem tylko dodać że takiego patusa co #!$%@? wszystko znajdziesz w każdym zakątku ziemi.

Sam napisałem sobie komentarz

Czytaj ze zrozumieniem