Wpis z mikrobloga

TL;DR: Mirki ma ktoś pojęcie czy Lidl jeszcze powróci kiedyś do smaku chipsów "Grillowane warzywa" (pic rel)?

Krótki rys historyczny:
pierwsze chipsy o smaku "grillowanych warzyw" do oferty TOP CHIPS wprowadziła Biedronka - wtedy było one zajebiscie dobre. Początkowo były dostępne w paczkach 150g. Po jakimś czasie (kilka miesięcy) zrezygnowano z paczki 150g na rzecz 200g ze zmienioną szatą graficzną opakowania. Już wtedy poczułem, że z moim ulubionym smakiem dzieje się coś złego - chipsy miały jakby mniej przypraw, a do tego bardzo często zdarzały się bardzo przeschnięte - najzwyczajniej mówiąc ktoś zaczął lecieć w ch..a z jakością. ALE! Właśnie wtedy do swojej oferty Lidl wprowadził dwa nowe smaki "grillowane warzywa" i "szaszłyk". Okazało się, że "grillowane warzywa" spod znaku CRUSTI CROC są o niebo lepsze niż ówczesne z Biedry, a może nawet lepsznie niż TOP CHIPS kiedykolwiek oferował. Tak czy inaczej stały się one moim nr 1 w prywatnym rankingu chipsów.
Niestety po kilku miesiącach Lidl zamienil te dwa smaki na inne dwa "Spaghetti" i "Hamburger" które nic sobą nie reprezentowały - taki stan rzeczy utrzymuje się do dziś.

Stąd moje pytanie: czy ma ktokolwiek wiedzę, czy Lidl ma zamiar przywórcić "Grillowane warzywa" do swojej oferty? Wczoraj z takim zapytaniem napisałem zgłoszenie konsumenckie do Lidla - zgłoszenie jest procesowane. Zastanawiam się co jeszcze mogę zrobić, aby przywrócić mojej ukochane chipsy do życia. Czy może nie zrobić petycji do Lidla w tej sprawie ()?
Tak czy inaczej jestem ciekaw co o tym sądzicie i czy popralibyście taką petycję gdyby powstała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#chipsy #czipsy #grillowanewarzywa #lidl #biedronka
RudaSwinia - TL;DR: Mirki ma ktoś pojęcie czy Lidl jeszcze powróci kiedyś do smaku ch...

źródło: comment_aIuR7dlVIMEDoctwm1bmqhGRqaQ3leqb.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach