Aktywne Wpisy
rozdartapyta +7
Ciekawi mnie co ostatecznie przesądza o udanej próbie s. Faktyczna depresja, która może powodować że przecież nie potrafisz niemal wyjść z łóżka i każda czynność cię przerasta. Czy może jakiś impuls jednak niezwiązany z tą chorobą, bo jednak biorąc pod uwagę dostępne opcje faktycznie trzeba tego impulsu i podjęcia działań - co więcej wbrew instynktom i logice człowieka? Może geny? Albo chłodna kalkulacja, że tu i teraz? Tak sobie myślę o tych
@Typowy_Sebix:
#nosacz #polak #moderacja #moderacjacontent #bekazmoderacji ##!$%@? #konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Komentarz usunięty przez moderatora
Brzydzę się moderacją, hipokryci.
Komentarz usunięty przez autora
https://www.wykop.pl/link/4426975/na-wykopie-mozesz-dostac-bana-za-zbyt-slabego-mema/
@musiol108, @decentralizacja, @xXx_MatiSeba69_xXx, @marssrama, @RedBulik, @plastykowy_kubek, @strumienzgor, @Lothay, @NoSpace8, @mrbarry, @Herman88, @purpleyaoguai, @arealhumanbean, @KrowaMleczna, @9Japko9, @kebabinho_shoty, @joe777, @Only_Mirko, @kulaty,
Nosacze już dawno temu stały się bezbeckie, tamte przynajmniej były już tak absurdalne że aż śmieszne xD
Ale boję się trochę że zaraz mogę spaść, bo przy poprzednim znalezisku o moderacji dali mi bana z dupy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
ale pół roku czy ileś tam bez wypoku chyba dobrze Ci zrobilo co :D
ja zauwazyłam, że im szcześliwsza jestem tym mniej tu wchodze, chyba xD
@Michael_Whitey: dlatego właśnie zakopywałem wszystkie znaleziska wykopu i moderacji, białkow i innych, w których chcieli pozować na walczących o wolność słowa. Mam poczucie, że postąpiłem jak należy.
@Michael_Whitey: