Aktywne Wpisy

kobiaszu +237
Też tak macie, że na pierwszy rzut oka widzicie, że gra jest klepana na UE5/4? Jestem autentycznie przejedzony ciągle tymi samymi klonami i błyszczącymi teksturami. Nawet Stalker 2 wyglada zbyt cukierkowo.
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry
Zagrałem w demo gothica i odechciewa mi się po 5 minutach bo znowu ten p--------y unreal engine ze światem świecącym jak psu jaja. Nic nie widać bo wszystko jest z------e niepotrzebnymi detalami i efektami świetlnymi.
Dejta mi fajne mechaniki i dobry

źródło: 1000015744
Pobierz
podrywacz1 +33
Też tak macie? (╥﹏╥)
źródło: nostalgia
PobierzOgólnie zawsze jak czuję świeżo skoszoną trawę, to od razu mi się przypominają czasy jak miałem te 8-10 lat
Do dzisiaj czuje ten zapach jak przechodzę obok jego chaty
Albo moje perfumy w jakimś specyficznym momencie życia przypominające dany moment albo ludzi, którzy wtedy byli wokół, mega :D
Mam też taki zapach jak babcia mi za gowniaka smażyła skrzydełka na smalcu, a ja w----------m je jak p------n xD
Natychmiast poczułem się jakbym znów miał 5-lat bo się okazało, że to zapach którego nie czułem od ponad 25 lat. To był
źródło: urbex_biurowiec_pkp_opuszczony_hotel_pracowniczy_PKP_musturbex_042-1024x683
PobierzSpecyficzny zapach drewna!
Wracam myślami do salonu gier z 10-cioma automatami (づ•﹏•)づ