Aktywne Wpisy
Aureolus +71
Wraz z partnerką mamy syna, który w listopadzie będzie kończył roczek. Od kilku dni jest awantura, bo powiedziałem, że będziemy na roczek nacinali mu jezusowe piętki. Na początku myślała, że żartuję, ale potem zdjąłem skarpetki i pokazałem jej na moich piętach krzyżyki, które miałem zrobione na swój roczek. To jest stary kaszubski zwyczaj. Chyba w innych częściach polski też się go jeszcze kultywuje? Powiedziała, że jestem nienormalny i nie odzywa się do
ChlopoRobotnik2137 +1002
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Jak to więc jest u was javowcy? Mam wrażenie, że jest u was więcej materiału dobrej jakości, niż u nas. Co o tym myślicie?
#programowanie #programista15k #programujzwykopem #naukaprogramowania #dotnet
@endomorficzny: Spring ma dokumentację bliską ideałowi.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
rozwiń.
Synu, nie ma lepszej dokumentacji niz MSDN.
A
Być może nie ma. Ale to jest dokumentacja. Ona pokazuje przykład, a nie sposób w jaki powinno się pisać aplikacje. Gdyby tak było, to każdy przykład byłby poprzedzony
W końcu mam idealną okazję na użycie tego obrazka:
Widze kolego, ze nie odrozniasz pojecia dokumentacji od tzw. najlepszych praktyk. Dokumentacja ma za zadanie demonstracje konceptu a praktyka to cos co nabywa sie doswiadczeniem, metodami prob i bledow, testowaniem, poprawianiem bledow, itp, itd.
A ostatnio jak wypuszowali biblioteki do maven central to wszystko się #!$%@? i nic się nie budowalo bo nie było bibliotek.