Wpis z mikrobloga

Ja p------e chyba będę musiał przygotować się do emigracji, bo to co p0lki księżniczki o----------ą to jest katastrofa. Rozmawiam sobie z klientką p0lką twarzą w twarz to ona pełna powaga, pełen neutral, może nawet lekko pasywnie agresywnie. No i muszę gdzieś tam podejść nie widząc jej, coś tam szukam i się odwracam i widzę kątem oka jak na mnie patrzy z uśmiechem pożądania ale szybko wraca do poprzedniego wyrazu twarzy ... J----e księżniczki polskie nawet się nie uśmiechną żeby zachęcić do zapoznania się, bo pewnie się boją że wyjdą na łatwe.
No i do tego wyciskanie im od małego że "MASZ CIPKE JESTEŚ K---A KIMŚ!JESTEŚ NIEZNISZCZALNA"
Na zachodzie widać że równouprawnienie działa lepiej niż u nas, dziewczyny same zagaduja do Polaka zakolaka, na luzie bez spiny traktują mężczyznę jak CZŁOWIEKA, po prostu sobie można rozmawiać nawet jak się jej nie podobasz. A w Polsce? JESTEŚ MĘŻCZYŹNOM MUSISZ PAJACOWAĆ ZAGADYWAC ZABAWIAC ZARABIAĆ UTRZYMAĆ MNIE MIEĆ WŁASNE MIESZKANIE, JAK JESTEŚ DLA MNIE BRZYDKI TO NIE POGADAMY NAWET O POGODZIE!

#przegryw #feels #p0lka #takaprawda #logikarozowychpaskow #zwiazki #tfwnogf
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LajfIsBjutiful

Smutne wnioski płyną zwłaszcza z badań firmy Research International, które objęły trzynaście europejskich krajów. Okazało się, że pod względem liczby kompleksów Polki nie mają sobie równych – jesteśmy najbardziej zakompleksionymi kobietami w Europie! Naszym problemem jest nie tylko brak akceptacji wyglądu, ale również brak pewności siebie i niskie poczucie własnej wartości. Jesteśmy zamknięte w sobie i rzadko komplementujemy koleżanki.
  • Odpowiedz