Wpis z mikrobloga

Ja p------e chyba będę musiał przygotować się do emigracji, bo to co p0lki księżniczki o----------ą to jest katastrofa. Rozmawiam sobie z klientką p0lką twarzą w twarz to ona pełna powaga, pełen neutral, może nawet lekko pasywnie agresywnie. No i muszę gdzieś tam podejść nie widząc jej, coś tam szukam i się odwracam i widzę kątem oka jak na mnie patrzy z uśmiechem pożądania ale szybko wraca do poprzedniego wyrazu twarzy ... J----e księżniczki polskie nawet się nie uśmiechną żeby zachęcić do zapoznania się, bo pewnie się boją że wyjdą na łatwe.
No i do tego wyciskanie im od małego że "MASZ CIPKE JESTEŚ K---A KIMŚ!JESTEŚ NIEZNISZCZALNA"
Na zachodzie widać że równouprawnienie działa lepiej niż u nas, dziewczyny same zagaduja do Polaka zakolaka, na luzie bez spiny traktują mężczyznę jak CZŁOWIEKA, po prostu sobie można rozmawiać nawet jak się jej nie podobasz. A w Polsce? JESTEŚ MĘŻCZYŹNOM MUSISZ PAJACOWAĆ ZAGADYWAC ZABAWIAC ZARABIAĆ UTRZYMAĆ MNIE MIEĆ WŁASNE MIESZKANIE, JAK JESTEŚ DLA MNIE BRZYDKI TO NIE POGADAMY NAWET O POGODZIE!

#przegryw #feels #p0lka #takaprawda #logikarozowychpaskow #zwiazki #tfwnogf
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Piasqun: Jak masz mordę 0/10 to musisz wszystkie inne statsy wbić na maxa ( ͡ ͜ʖ ͡) Siłka, fryz, ciuchy, perfum, praca, kasa, charyzma, samochód, rajbany, insta fotki z podróży itp.
  • Odpowiedz
@glonstar: nosiłem też przeciętne ciuchy i to samo, a taki wysoki chad może być ubrany w byle g---o i ma s--s po 10 minutach.Niestety niebiescy jak ja z brzydką mordą całe życie u różowych mają pod górkę. Nie wiesz, że kobiety automatycznie przepisują pozytywne cechy u przystojnego typu: Ale to musisz być dobry, ale jesteś interesujący, z chęcią ciebie gdzieś zaproszę itd. Natomiast u brzydkiego automatycznie daje się negatywne cechy,
  • Odpowiedz
@Piasqun: zjawisko przypisywania pozytywnych cech atrakcyjnym osobom występuje też u mężczyzn, tzw. efekt aureoli, nie wiem skąd założenie, że jest to domena kobiet, Ty rozumiem tak samo chętnie będziesz podrywał i uśmiechał się do tych brzydkich jak i ładnych kobiet?
  • Odpowiedz
@sytrt: brzydkie też mnie olały i wybrały przystojnych. A tak poza tym kobiety zawsze mają łatwiej od facetów pod tym względem bo nie muszą nic robić i według ich rozumowania to facet ma pajacować. Nawet brzydka kobieta 3/10 zawsze znajdzie zdesperowanych cucków, ale za to paskudny facet z mordą 0/10 nie prawie żadnych szans. Wystarczy spojrzeć na social media, ile komplementów dostaje kobieta i propozycji.
  • Odpowiedz