Aktywne Wpisy
Angmac +186
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +94
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
No i do tego wyciskanie im od małego że "MASZ CIPKE JESTEŚ K---A KIMŚ!JESTEŚ NIEZNISZCZALNA"
Na zachodzie widać że równouprawnienie działa lepiej niż u nas, dziewczyny same zagaduja do Polaka zakolaka, na luzie bez spiny traktują mężczyznę jak CZŁOWIEKA, po prostu sobie można rozmawiać nawet jak się jej nie podobasz. A w Polsce? JESTEŚ MĘŻCZYŹNOM MUSISZ PAJACOWAĆ ZAGADYWAC ZABAWIAC ZARABIAĆ UTRZYMAĆ MNIE MIEĆ WŁASNE MIESZKANIE, JAK JESTEŚ DLA MNIE BRZYDKI TO NIE POGADAMY NAWET O POGODZIE!
#przegryw #feels #p0lka #takaprawda #logikarozowychpaskow #zwiazki #tfwnogf
ale emigracja zawsze dobry pomysł
nie wiem na ile serio piszesz, ale masz talent satyryczny. jeśli to Twoje klimaty spróbowałabym przygotować coś dłuższego i opublikować.
@Tungsten: To mi przypomina cytat z "Trainspotting": "Za 1000 lat nie będzie ani mężczyzn, ani kobiet, będą sami onaniści".
Komentarz usunięty przez autora
@Piasqun: Nie wiem, na kogo Ty trafiasz. Mnie jeszcze żadna nie pytała ani o wykształcenie, ani o stan majątkowy.
@Piasqun: Dobre! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem, czemu dostajesz takie pytania, być może wyglądasz jak chodzący bankomat.