Aktywne Wpisy
dajgryza +198
ej @M_B ja zdazylem zobaczyc zanim usunales zapomniales sie przelogowac? xD postujesz dziewczynki a nam zabraniasz postowac o murzynachxDDDD?
novyr9 +38
Statek badawczy RV Flip był do 2023 r. jedynym statkiem na świecie, który mógł zmienić pozycję z poziomej na pionową na środku oceanu. Ma około 108 metrów długości . Zaprojektowany tak, aby mógł zmienić pozycję pionową o 90 stopni w linii prostej, tak aby przód statku na górze miał 17 m. wysokości, a na dole zanurzył się na 91 m. długości, czyli większość statku była zanurzona pod wodą. To pomaga statkowi w
No i do tego wyciskanie im od małego że "MASZ CIPKE JESTEŚ K---A KIMŚ!JESTEŚ NIEZNISZCZALNA"
Na zachodzie widać że równouprawnienie działa lepiej niż u nas, dziewczyny same zagaduja do Polaka zakolaka, na luzie bez spiny traktują mężczyznę jak CZŁOWIEKA, po prostu sobie można rozmawiać nawet jak się jej nie podobasz. A w Polsce? JESTEŚ MĘŻCZYŹNOM MUSISZ PAJACOWAĆ ZAGADYWAC ZABAWIAC ZARABIAĆ UTRZYMAĆ MNIE MIEĆ WŁASNE MIESZKANIE, JAK JESTEŚ DLA MNIE BRZYDKI TO NIE POGADAMY NAWET O POGODZIE!
#przegryw #feels #p0lka #takaprawda #logikarozowychpaskow #zwiazki #tfwnogf
ale emigracja zawsze dobry pomysł
nie wiem na ile serio piszesz, ale masz talent satyryczny. jeśli to Twoje klimaty spróbowałabym przygotować coś dłuższego i opublikować.
@Tungsten: To mi przypomina cytat z "Trainspotting": "Za 1000 lat nie będzie ani mężczyzn, ani kobiet, będą sami onaniści".
Komentarz usunięty przez autora
@Piasqun: Nie wiem, na kogo Ty trafiasz. Mnie jeszcze żadna nie pytała ani o wykształcenie, ani o stan majątkowy.
@Piasqun: Dobre! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem, czemu dostajesz takie pytania, być może wyglądasz jak chodzący bankomat.