Aktywne Wpisy
Zoriuszka +338
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
detar +338
#realmadryt #mecz #pilkanozna
Oddali 33 letniego Ronaldo za 100 mln co za gest. Przypominam, że H----d ma 27 czyli wkracza w najlepszy wiek dla piłkarza.
Według ciebie BVB i Liverpool o----------y trzodę niepozwalając Dembele i Coutinho dyktować warunków, mimo że mieli ważne kontrakty? Bo według mnie to piłkarze zachowują się jak śmiecie udając kontuzje i odmawiając gry dla klubów, z którymi obowiązują ich wieloletnie kontrakty.
Trzymanie na siłę? Ma kontrakt to powinien go spełnić.Sam go przedłużał by mieć większą pensję.
Wiadomo, H----d może zostać do końca kontraktu i przejść do Realu Madryt za darmo w wieku 29 lat. Chodzi mi tylko o to, że JEŻELI piłkarz chce odejść i ktoś oferuje za niego godne pieniądze (180mln euro?!) to klub powinien uszanować wolę zawodnika. Jak sam napisałeś, nikt nie jest większy od klubu. "Z niewolnika